Ο "Τίμος Δράκος" αποκαλύπτει 29 χρόνια μετά: "Γιατί έφυγα από τη Λάμψη"

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος επανέρχεται στην τηλεόραση και ομολόγησε τι τον έσπρωξε να σταματήσει τη συνεργασία του με τον Φώσκολο και τη "Λάμψη".

o-timos-drakos-apokaluptei-29-xronia-meta-giati-efuga-apo-ti-lampsi
SHARE THIS
0
SHARES

Σχεδόν 30 χρόνια μετά και ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος μιλώντας για το παρελθόν, ξεκαθαρίζοντας και τον λόγο που άφησε τον ρόλο του Τίμου Δράκου, τη στιγμή που βρισκόταν στην κορυφή. Εξήγησε όμως, τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια και πώς βιοποριζόταν.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξής του:

Η συνεργασία σας με τον Νίκο Φώσκολο πώς ήταν;

Πολύ καλή, καθότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ γενναιόδωρος με τους συνεργάτες του. Βέβαια κάποια στιγμή διαφωνήσαμε και σταμάτησε η συνεργασία μας.

Το μετανιώσατε;

Όχι, δεν το μετάνιωσα γιατί έκανα και άλλα σίριαλ μετά.

Ζήσατε επαγγελματικά τις πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης. Βγάλατε χρήματα από αυτήν τη δουλειά;

Ναι, αρκετά. Δεν έγινα πλούσιος, αλλά τα χρήματα που έβγαλα μου επέτρεπαν να ζω αξιοπρεπώς.

Η τηλεόραση σας λείπει;

Ναι, μου λείπει...

Όχι για πολύ ακόμη, αφού μάθαμε ότι επιστρέφετε σύντομα στο γυαλί

Ναι, αυτή είναι η αλήθεια μια και μου έγινε πρόσφατα πρόταση από τον Αντρέα Γεωργίου να πρωταγωνιστήσω στη νέα του σειρά που ετοιμάζει, τις «8 λέξεις», που είναι ένα πολιτικό-ερωτικό θρίλερ.

Τι είπε για την αποχώρησή του από τη Λάμψη και το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Φώσκολο:

"Ο Νίκος Φώσκολος, μου είχε γράψει μια ιστορία που θεώρησα ότι δεν ήταν κοντά στον χαρακτήρα που είχαμε φτιάξει όλα εκείνα τα χρόνια. Για όσους θα θυμούνται, η ιστορία αυτή είχε να κάνει με τη Σάντρα που την είχε ερωτευθεί σφόδρα ο Γιάγκος Δράκος και ήθελε από μένα με βάση το σενάριο που έγραψε, να διεκδικήσω την ερωμένη του πατέρα μου. Αντέδρασα και του ζήτησα να με απαλλάξει από τα καθήκοντα μου και το έκανε. Βέβαια μετά από περίπου εννέα χρόνια ο γιος του, Σπύρος Φώσκολος, με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να επανέλθω στη «Λάμψη» και πήγα και βρήκα μάλιστα και τον Νίκο Φώσκολο, είπαμε και οι δύο για τα όσα είχαν συμβεί, περασμένα ξεχασμένα και προχωρήσαμε σε μια νέα συνεργασία».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook