Ο Τότσικας μέσα από τον φακό... του έρωτά του

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη γεννήθηκαν για να είναι μαζί- Η φωτογράφος τον αποκαλεί «ο μούσος μου» και εκείνος «η Ιθάκη μου»- Δείτε τα ωραιότερα πορτραίτα του από εκείνη

|
SHARE THIS
0
SHARES

Γνωρίστηκαν όταν ο Αποστόλης Τότσικας ήταν στα 25 του. Από τότε έχουν περάει σχεδόν 7 χρόνια. Η Ρούλα Ρέβη, η γνωστή και ταλαντούχα φωτογράφος, αγαπημένη πολλών δημοφιλών προσώπων της ελληνικής πραγματικότητας, δεν πρέπει να πίστεωε ποτέ ότι θα έβρισκε τον έρωτα τόσο αναπάντεχα και θα ήταν εκείνη που θα άλλαζε την κοσμοθεωρία του γοητευτικού νεαρού ζεν πρεμιέ- του άντρα που ήθελαν όλες οι γυναίκες! 

Γνωρίστηκαν σε ένα στούντιο φωτογραφήσεων και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των τελευταίων χρόνων.

«Τον γνώρισα, περίμενα, περίμενε και έγινε. Το πιο όμορφο από όλα ήταν ότι όταν θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν είπαμε τίποτα. Από ένα απόγευμα και μετά δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά», έχει πει η φωτογράφος σε συνέντευξή της, μία από τις σπάνιες φορές που έχει σχολιάσει τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Μετά από 7 χρόνια η σχέση τους μοιάζει να είναι απόλυτα κατασταλαγμένη, χωρίς περιττές εντάσεις ,
«Ήμασταν ενωμένοι από την αρχή. Στη σχέση μας με τη Ρούλα πήγαμε βήμα βήμα. Είναι “δούναι και λαβείν”. Κάποια στιγμή… δένεις κάπου το καράβι σου. Η Ρούλα έψαξε να δει πραγματικά ποιος είμαι, τι είμαι και γιατί είμαι αυτό που είμαι! Οι υπόλοιπες σχέσεις μου ήταν επιφανειακές! Έφταιγα κι εγώ. Αλλά νομίζω ότι η Ρούλα ήρθε στο σημείο της ωρίμανσής μου, που είχα ανάγκη έναν άνθρωπο να με πιστεύει πραγματικά», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, που έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι αγάπησε τη Ρούλα γιατί τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και γι’ αυτήν είναι έτοιμος να κάνει όποια τρέλα χρειαστεί.

Η διαφορά ηλικίας

Αυτό που συζητιέται από πολλούς μοιάζει να ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία της σχέσης τους. Η εμπειρία, η στάση ζωής και ο χαρακτήρας της Ρούλας Ρέβη τον τράβηξαν: «Η Ρούλα τα έκανε όλα για να προχωρήσει αυτή η σχέση. Πιστεύω ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και η μοναξιά και η ανασφάλεια φεύγει, όταν εσύ νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Η Ρούλα με έχει βοηθήσει πολύ και στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά και γενικότερα με έχει παρακινήσει σε όλα τα επίπεδα να γίνομαι καλύτερος. Δεν θεωρώ ότι στο παρελθόν ήμουν ανώριμος, απλώς δεν ήξερα πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα».

Από την άλλη μεριά η Ρούλα Ρέβη με λίγα και ουσιαστικά λόγια είπε για τον άντρα της ζωής της: «Ο Αποστόλης μού άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα τους άντρες. Με έκανε να τους εμπιστευτώ ξανά. Δεν θα μπορέσω ποτέ να τον βγάλω από την καρδιά μου». 

Ο Αποστόλης την εμπνέει

Η Ρούλα και ο Αποστόλης δεν μοιάζουν να ανησυχούν, αφήνουν τη ζωή να τους φέρει εκείνη όσα θέλει. Κάνουν ταξίδια, μένουν στο σπίτι τους με τους κολλητούς τους, γελάνε, μαγειρεύουν και χτυπάνε τατουάζ στα ίδια σημεία του σώματός τους. Πάνω από όλα, όμως, αποφεύγουν να κάνουν μακροπρόθεσμα όνειρα και ζουν το τώρα. Η Ρούλα είναι ο άνθρωπος που έχει φωτογραφήσει δεκάδες φορές τον Αποστόλη για τις ανάγκες περιοδικών, εξωφύλλων, παραστάσεων , ταινιών.  Τον έχει φωτογραφήσει, όμως, και σε ανύποπτες στιγμές. Είναι η έμπνευσή της και το μοιράζεται μέσα από τα social media της με τους φίλους που έχει επιλέξει. Η φωτογράφος απεχθάνεται να μιλάει σε συνεντεύξεις για τη σχέση τους, θέλει μόνο να τη ζει. Άλλωστε και ο Αποστόλης κάθε φορά που τον ρωτούν για γάμους, επισημοποιήσεις και τόσα άλλα, εκείνος έχει μόνο να πει ότι  «η Ιθάκη μου είναι το κορίτσι μου». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook