X

Ο Τζορτζ και η Σάρλοτ έφτασαν στον Καναδά και οι εικόνες είναι υπέροχες

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκανε την πρώτη της επίσημη επίσκεψη αλλά την παράσταση έκλεψε και πάλι ο Τζορτζ.

Γράφει: TheToc team

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προσγειώθηκαν στον Καναδά πριν από λίγες ώρες, μαζί με τα δύο παιδιά τους για την πολυαναμενόμενη επίσημη περιοδεία τους, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν κομψή όπως πάντα, με μπλε σύνολο και ασορτί καπέλο και στην αγκαλιά της κρατούσε την πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ από την τελευταία της δημόσια εμφάνιση πριν από τρεις μήνες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η μόλις ενός έτους πριγκίπισσα ακολουθεί τους γονείς και τον αδελφό της σε επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό και το σίγουρο είναι ότι θα δούμε όμορφες φωτογραφίες.

Και προφανώς, ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν 100% αξιολάτρευτος όπως συνήθως.

Αν και δεν έλειψε η γκρίνια του για την οποία έχει κατηγορηθεί η μητέρα του σε δημοσίευμα πριν από λίγες μέρες...

Και η πιο χαριτωμένη στιγμή είναι όταν ο Τζορτζ χαιρετά τον Καναδό Πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό:

Και φυσικά, η Κέιτ έντυσε τα παιδιά της με ρούχα που έχουν ξαναφορέσει ή παρόμοια, και υπάρχει λόγος που το κάνει αυτό.

Ο κυριότερος είναι ότι θέλει τα παιδιά της να είναι παιδιά, όχι fashion icons.