Ο Χάρι κι η Μέγκαν διάλεξαν: Μια νταντά για τον μικρό ΄Αρτσι

Το ταξίδι τους στην Αφρική τον ερχόμενο Οκτώβριο τους αναγκάζει να ... πάρουν έγκαιρα μέτρα.

o-xari-ki-i-megkan-dialeksan-mia-ntanta-gia-ton-mikro-artsi
SHARE THIS
0
SHARES

«Από τότε που ήρθε στη ζωή τους δεν έχουν πάψει να χαμογελούν. Τα ξενύχτια αξίζουν 100%».

Αυτά αναφέρει πηγή φίλα προσκείμενη στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο BAZAAR.com, ρεπορτάζ του οποίου ξεκαθαρίζει  ότι το ζεύγος πρόσφατα απέκτησε ένα ... χέρι βοηθείας ενόψει μελλοντικού φορτωμένου προγράμματος το ερχόμενο φθινόπωρο.

Παρ' ότι το ζεύγος φροντίζει να μη δίνει στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες γύρω από την προσωπική του ζωή, οι πηγές του BAZAAR.com επιβεβαιώνουν, λοιπόν, ότι η βοήθεια για τον Χάρι και τη Μέγκαν θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμη τον Οκτώβριο, ένα μήνα που προγραμματίζεται να πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Αφρική. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι μάλλον απίθανο ο μικρός ΄Αρτσι να τους ακολουθήσει στη συγκεκριμένη περιοδεία.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που ο ΄Αρτσι είναι μαζί τους, ο πρίγκιπας Χάρι θα επιχειρήσει μόνος του να διεκπαιρεώσει κάποια από τα καθήκοντά του, όπως, για παράδειγμα, επισκέψεις στο Μαλάουι και την Αγκόλα.

Και μπορεί το παλάτι να μην πρόκειται να εκδώσει καμία ανακοίνωση μέχρι τον Ιούλιο, ωστόσο, όπως αναφέρεται, η Μποτσουάνα κι η Νότιος Αφρική αναμένεται να συμπεριληφθούν επίσης στο πρόγραμμα των δουκών του Σάσεξ.

 

Φωτογραφία: Reuters 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook