Ο Χιου Τζάκμαν κλαίει δημόσια για τη σύζυγό του- Ωδή στον γάμο τους

"Με αγαπάς με πάθος και βάθος που δεν ήξερα ότι υπήρχε - και δεν νομίζω ότι ένιωθα ότι άξιζα". Ο σούπερ σταρ έχει το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου.

o-xiou-tzakman-klaiei-dimosia-gia-ti-suzugo-tou--wdi-ston-gamo-tous
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Χιου Τζάκμαν βραβεύτηκε για όλη την καριέρα του στο Santa Barbara International Film Festival’s με το Kirk Douglas Award, αλλά αυτή δεν είναι η πραγματική είδηση, αφού μέσα στην αίθουσα βρισκόταν ο άνθρωπος που μποερί να τον κάνει να κλαίει από συγκίνηση.  

Ο σταρ του “Front Runner” άρχισε να κλαίει όταν μίλησε για την επί 22 χρόνια σύζυγό του Ντέμπορα Λι Φέρνες, λέγοντας ότι εκείνη του δίδαξε πως η ζωή δεν καθορίζεται από τα φώτα ούτε στις πολυτελείς βραδινές δημιουργίες.

"Η ζωή συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στα φώτα και τα πάρτι. Η ζωή συμβαίνει εκεί που η κάμερα δεν γράφει. Πίστεψες σε μένα όταν εγώ δεν μπορούσα. Με αγαπάς με πάθος και βάθος που δεν ήξερα ότι υπήρχε - και δεν νομίζω ότι ένιωθα ότι άξιζα. Με ώθησες και με ενθάρρυνες όταν φοβόμουν να βγω προς τα έξω. Μου χαμογέλασες. Μου τραγούδησες και με έμαθες να τραγουδώ. Με αγάπησες μέσα στην αγάπη και όπως κι εγώ ό,τι κι αν κάνεις το μοιράζεσαι και το μοιράζομαι μαζί σου. Σε αγαπώ". Με αυτά τα λόγια ο Χιου Τζάκμαν έκανε τους παρευρισκομένους να συγκινηθούν μέσα στην αίθουσα του Ritz Carlton Bacara. 

Ο Χιου είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος, έχοντας δίπλα του την κατά δώδεκα χρόνια μεγαλύτερη του Ντέμπορα.

Γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Correlli», στην Αυστραλία. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα, στις στις 11 Απριλίου του 1996 και έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά, τον Οσκαρ και την Αβα.

Πώς το καταφέρνουν αυτό; Οι δυο τους έχουν δώσει την απάντηση, αποκαλύπτοντας στο PEOPLE το μυστικό της μακροχρόνιας επιτυχίας του έγγαμου βίου τους, που δεν είναι ούτε τα χρήματα, ούτε η δόξα. «Κάνουμε μαζί διαλογισμό. Και κάποιες φορές καλούμε και τους φίλους μας να πάρουν μέρος. Είναι μια εκπληκτική Κυριακάτικη δραστηριότητα. Ερχονται όλοι και μετά παίρνουμε το πρωινό μας».

Εκτός από αυτό, η σύζυγος του Τζάκμαν τόνισε ότι το χιούμορ είναι μυστικό συστατικό της ευτυχίας τους και ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως οι άντρες πρέπει πάντοτε να ακούν τη γυναίκα τους!

 

φωτο: EPA

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook