Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν την τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον

Όταν μία είδηση δεν επιβεβαιώνεται, το «βάρος» των αποδείξεων πέφτει στη γλώσσα του σώματος. Η Κέιτ Μίντλετον, η 3η εγκυμοσύνη και... οι φωτογραφικές αποδείξεις.

oi-fwtografies-pou-apodeiknuoun-tin-triti-egkumosuni-tis-keit-mintleton
SHARE THIS
0
SHARES

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα για την τρίτη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους και συνεχίζουν να κυκλοφορούν και να επιμένουν.

 

Η στάση του Παλατιού παράξενη, αφού ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες. Τεσσεράμιση μήνες μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ και δυόμιση μήνες από τη βάφτισή της, η Κέιτ Μίντλετον παρακολουθείται στενά από φωτογράφους και δημοσιογράφους, που ψάχνουν να βρουν εκείνη τη λεπτομέρεια που θα προδώσει το μυστικό της. Και τη βρήκαν, αφού ποντάρουν στη γλώσσα του σώματος. 

 

Η 33χρονη μέλλουσα βασίλισσα εμφανίστηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και όλα τα φώτα και τα μάτια έπεσαν πάνω της.

 

Η επίσκεψή της στις γυναικείες φυλακές HMP Send, στο Woking του Surrey, όπου συνομίλησε με τις κρατούμενες που βρίσκονται εκεί λόγω του εθισμού τους στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά πυροδότησε εκ νέου τις φήμες, με το περιοδικό ΟΚ! να χρησιμοποιεί την εικόνα της ώστε να επιβεβαιώσει το γεγονός της εγκυμοσύνης.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής της στις φυλακές, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η Κέιτ κρατούσε τα χέρια πάνω ή κοντά στην κοιλιά της. 

 

Όποτε χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει το ένα από τα δυο χέρια της άφηνε το άλλο κοντά στην κοιλιά. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «οι κινήσεις της ήταν "στρατηγικά" προμελετημένες».

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook