X

Οι κυρίες με τα μαύρα: Κούκλες και κομψές Κεφαλογιάννη και Μιχαηλίδου, στο Ηρώδειο [εικόνες]

Και οι δύο υπουργοί επέλεξαν το μαύρο χρώμα για τη βραδινή εμφάνισή τους, το οποίο αποτελεί πάντοτε μια κομψή και safe επιλογή στο ντύσιμό μας.

Γράφει: TheToc team
NDP

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Δόμνα Μιχαηλίδου, όπου παραολούθησαν ρεσιτάλ πιάνου.

Και οι δύο κυρίες του κυβερνητικού σχήματος, επέλεξαν το μαύρο χρώμα για τη βραδινή εμφάνισή τους, το οποίο αποτελεί πάντοτε μια κομψή και safe επιλογή στο ντύσιμό μας.

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, φωτογραφήθηκε δίπλα στην Αγάπη Πολίτη και στην Κατερίνα Ευαγγελάτου. Η κ. Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα μαύρο one shoulder φόρεμα και μαύρα πέδιλα, ενώ έναν φωτεινό τόνο έδιναν τα εντυπωσιακά τιρκουάζ σκουλαρίκια της.

Διαβάστε Επίσης

Και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία τον Απρίλιο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, επέλεξε μαύρο στενό μίντι φόρεμα και μπεζ πλατφόρμες, ενώ το look της ολοκλήρωναν διακριτικά χρυσά κοσμήματα.