X

Όταν οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ ήρθαν στην Αθήνα: Η πανέμορφη Σοφία Λόρεν, ο κομψός Μάρλον Μπράντο

Το φόρεμα της Σοφία Λόρεν και το κομψό look του Μάρλον Μπράντο στην Ακρόπολη με κοστούμι και φουλάρι στον λαιμό μέσα από τον φακό του Κλεισθένη Δασκαλάκου.

Γράφει: TheToc team

Η Ελλάδα υπήρξε διαχρονικά πόλος έλξης για εμβληματικούς σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι πέρασαν από τη χώρα μας είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Ο φωτογράφος των διασήμων Κλεισθένης Δασκαλάκος είχε φωτογραφίσει πολλούς σταρ τόσο Έλληνες όσο και από το εξωτερικό. Στο προφίλ που είναι αφιερωμένο στη δουλειά του στο instagram δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ, που βρέθηκαν κάποτε στην Ελλάδα.

Δείτε τις παρακάτω.

Σοφία Λόρεν

Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Sophia Loren το 1956 την περίοδο που γινόταν στην Υδρα τα γυρισματα της ταινίας Το παιδί και το δελφίνι. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είναι στην Αθήνα.

Φρανκ Σινάτρα

Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει τον Frank Sinatra το 1962 στους δρόμους της Αθήνας.

Μάρλον Μπράντο

Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει τον Marlon Brando στην Ακρόπολη το 1958.

Κερκ Ντάγκλας

Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει τον Kirk Douglas στις 10 Νοεμβρίου του 1964 κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στη χώρα μας.