
Παρά το βαρύ κλίμα που επικρατούσε σήμερα στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!" λόγω της διεθνούς επικαιρότητας, η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε λίγο χρόνο στην έναρξη να στείλει τις ευχές της στους εορτάζοντες της οικογένειάς της, αλλά και στον πρώην σύζυγό της.
Η παρουσιάστρια καλημέρισε το κοινό στέλνοντας ευχές σε όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους γιορτή. Και συμπλήρωσε: "Θα μου επιτρέψετε να πω ένα Χρόνια Πολλά στον μπαμπάκα μου και στον πατέρα των παιδιών μου και στον ανιψιό μου φυσικά, το καμάρι μου. Έχουμε μεγάλη γιορτή στο σπίτι μας, αν έχετε κι εσείς, να τους χαίρεστε".
Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου και του πρώην συζύγου της Θοδωρή Μαραντίνη είναι ταραχώδης, αφού μετά το διαζύγιο οδηγήθηκαν και στα δικαστήρια για το θέμα της διατροφής που δεν κατέβαλε ο τραγουδιστής.
Παρόλα αυτά, το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να διατηρεί μία όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία για χάρη των δύο μικρών παιδιών τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr