Οι πανομοιότυπες δίδυμες που μοιράζονται τον ίδιο άντρα!

Η Anna και η Lucy DeCinque είναι δίδυμες από την Αυστραλία που μοιράζονται τα πάντα! Ακόμη και τον ίδιο σύντροφο!

oi-panomoiotupes-didumes-pou-moirazontai-ton-idio-antra
SHARE THIS
0
SHARES

Η Anna και η Lucy DeCinque μοιάζουν πραγματικά σαν δύο σταγόνες νερό! Ολα πάνω τους είναι ίδια και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τις ξεχωρίσει κάποιος.

 

Εχουν ανακηρυχτεί οι πιο πανομοιότυπες δίδυμες στον κόσμο, μετά από τη συμμετοχή τους σε μία ιαπωνική τηλεοπτική εκπομπή με φάρσες.

 

Οι 28χρονες δίδυμες από την Αυστραλία έχουν ξοδέψει πάνω από 250.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση. Ακόμα και τα ίδια εμφυτεύματα στήθους!

 

Η Anna και η Lucy, πέρα από την ίδια εμφάνιση, έχουν και τον ίδιο σύντροφο! Οπως είπαν: «Στο παρελθόν είχαμε ξεχωριστούς συντρόφους, αλλά δε μας βόλευε. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο. Είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα. Είναι πιο εύκολο να μοιραζόμαστε τον ίδιο σύντροφο, επειδή είμαστε συνέχεια μαζί».

 

Και προσθέτουν: «Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και προφανώς μας αρέσουν και τα ίδια αγόρια. Δεν μας φαίνεται περίεργο. Μοιραζόμαστε και οι τρεις το ίδιο κρεβάτι. Είναι η φαντασίωση κάθε άντρα».

 

Οι δίδυμες θέλουν να έχουν το ίδιο σώμα και το ίδιο βάρος, γι΄ αυτό τρώνε την ίδια ποσότητα φαγητού. Δεν κάπνιζουν, ούτε πίνουν και φορούν καινούρια ρούχα κάθε Σάββατο βράδυ. «Προσέχουμε την εμφάνισή μας. Ποιοι κορίτσι δεν το κάνει

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook