Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του: πέθανε ο πατέρας του

"Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη, μια μεγάλη αγκαλιά, συλλυπητήρια". Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της εκπομπής ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

oi-pio-duskoles-stigmes-tis-zwis-tou-pethane-o-pateras-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απουσίαζε από το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά ήταν αυτή που ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, για τον θάνατο του πατέρα του.

Με μία αμήχανη έναρξη γεμάτη σιωπή, η Φαίη Σκορδά είπε: «Σας κοιτάζω τώρα στα μάτια. Σήμερα λίγο θα μας συγχωρήσετε, γιατί είναι μια αμήχανη ημέρα για όλους μας να είμαστε ζωντανά μαζί σας. Ο Δημήτρης μας περνάει δύσκολα. Έχει χάσει τον μπαμπά του. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη, μια μεγάλη αγκαλιά, συλλυπητήρια. Και με αυτά τα πολύ ανθρώπινα νομίζω λόγια από καρδιάς θα πάμε σε διαφημίσεις και μετά θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας. Δυστυχώς, είναι πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μέσα στη ζωή. Είμαστε στενοχωρημένοι και συγκινημένοι. Είμαστε μαζί σας και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα».

Ο Δημήτρης ουγγαρέζος πριν από 3 χρόνια είχε πει σε συνέντευξή του: «Έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον πατέρα μου, είναι 80 χρονών γι' αυτό και πάντα ήθελα να έχω μικρή διαφορά με το παιδί μου. Η μητέρα μου έχει γνωρίσει δύο κοπέλες μου, είδα ότι έχει μια παρεμβατική τάση, το άφησα και της είπα ότι θα γνωρίσει αυτή που θα παντρευτώ. Είχα πλάνο να παντρευτώ γύρω στα 32-33»

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΦΩΤΟ: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook