Οι πόζες του μπαμπά Γιάνη Βαρουφάκη με την κόρη του στο Ηρώδειο

Η Ξένια ζει με τη μητέρα της στο Σίδνεϊ και ήρθε να περάσει το καυτό για την Ελλάδα καλοκαίρι με τον μπαμπά της Γιάνη Βαρουφάκη και τη σύζυγό του Δανάη Στράτου.

oi-pozes-tou-mpampa-giani-baroufaki-me-tin-kori-tou-sto-irwdeio
SHARE THIS
0
SHARES

Με τις πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν και μετά την παραίτηση από τη θέση του Υπουργού Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε δημόσια εμφάνιση με τις γυναίκες της ζωής του: τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και την κόρη του Ξένια.

 

Η 12χρονη Ξένια Βαρουφάκη, που ζει με τη μητέρα της (την πρώτη σύζυγο του Μαργαρίτα Πούλος) στην Αυστραλία, ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού με τον πατέρα της και τη σύζυγό του, η οποία είναι μητέρα δυο μεγάλων παιδιών από τον πρώτο της γάμο με τον Γιώργο Μομφεράτο.

 

Οι τρεις τους παρακολούθησαν την παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου «Avanti Dario» στο Ηρώδειο

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου ήταν χαλαροί, ευδιάθετοι και απόλυτα εξοικειωμένοι με τις κάμερες και τους φωτογράφους πόζαραν μαζί με την Ξένια, που ο πρώην Υπουργός δεν άφησε λεπτό από τα μάτια και την αγκαλιά του.  

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook