Η επιστροφή των "Ράδιο Αρβύλα" είναι γεγονός, αφού η σατιρική εκπομπή έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Open.
Λίγο μετά τις 8 ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του έκαναν την είσοδό τους στο πλατό και τους τηλεοπτικούς δέκτες, έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια. Στην έναρξη της εκπομπής, είδαμε πρώτο να μπαίνει στο στούντιο τον Κανάκη ντυμένο με κοστούμι και τραγούδησε, ενώ σιγά σιγά στο πλατό μπήκαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του.
Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης με μαύρα κουστούμια χόρεψαν μαζί με τους συνεργάτες τους, ερμηνεύοντας το "I will survive" στη δική τους εκδοχή.
Μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε στους τηλεθεατές το δώρο από την κόρη του για καλή επιτυχία. "Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open".
Η επιστροφή των "Ράδιο Αρβύλα", η απουσία των οποίων άφησε την ελληνική τηλεόραση χωρίς σατιρική εκπομπή, δεν μπορούσε να μη γίνει πρώτο θέμα και στο twitter. Οι χρήστες υποδέχτηκαν με θέρμη και χαρά την παλιά αγαπημένη τους συνήθεια και καλωσόρισαν με τα tweets τους παρουσιαστές και συντελεστές.