Μπορεί η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου να... στέφθηκε με επιτυχία, όμως, ο νέος μονάρχης φαίνεται να είναι πρόθυμος να επαναλάβει τη διαδικασία πολύ σύντομα.
Την περασμένη Παρασκευή, η κυβέρνηση της Σκωτίας ανακοίνωσε ότι η στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα θα τιμηθεί με ειδικές πομπές και μια εκκλησιαστική λειτουργία στο Εδιμβούργο στις 5 Ιουλίου. Οι εορτασμοί ακολουθούν τη στέψη του ζευγαριού στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο στις 6 Μαΐου με μια σαφώς σκωτσέζικη χροιά. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Kέιτ Μίντλετον - ή αλλιώς ο Δούκας και η Δούκισσα του Rothesay, όπως τους αποκαλούν στη Σκωτία, θα είναι επίσης παρόντες, κάτι που συνεπάγεται ότι η εκδήλωση αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του διεθνή Τύπου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Βασιλικής Εβδομάδας της Σκωτίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τελετουργικό θα ξεκινήσει με την παραλαβή των Τιμών της Σκωτίας, μιας ιστορικής σουίτας που περιλαμβάνει το στέμμα του βασιλιά της Σκωτίας Ιακώβου Ε΄, ένα σκήπτρο και ένα κρατικό σπαθί - από το Κάστρο του Εδιμβούργου.
Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr