X

Ολγα Κεφαλογιάννη και Αγάπη Πολίτη, κομψές σε θεατρική πρεμιέρα

Οι δύο κυρίες, κομψές όπως πάντα, πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

Γράφει: TheToc team
ndp

Μια νέα δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία το βράδυ της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Νίκος Ξυλούρης Ο Αρχάγγελος της Κρήτης". Μαζί με την κ. Κεφαλογιάννη, στην πρεμιέρα έδωσε το παρών και η Αγάπη Πολίτη, μητέρα της Χρυσής Βαρδινογιάννη.

Οι δύο κυρίες, κομψές όπως πάντα, πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

Στη σκηνή του Θεάτρου ΗΒΗ, αναβιώνουν και προσωπικότητες-σταθμοί της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ζωής της χώρας, όπως η Τζένη Καρέζη, ο Κώστας Καζάκος, ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, ο Χρήστος Λεοντής κ.α. Φυσικά ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην σχέση του Νίκου με τον Σταύρο Ξαρχάκο που ξεκίνησε με τον σημαντικό δίσκο "Διόνυσε Καλοκαίρι μας" και εξελίχτηκε σε μια δυνατή φιλία.

Ο "Αρχάγγελος της Κρήτης", όπως συνήθιζαν να αποκαλούν τον Νίκο Ξυλούρη, ζωντανεύει για πρώτη φορά θεατρικά, μέσα από μια παράσταση που συνδυάζει ζωντανή μουσική, αδημοσίευτες φωτογραφίες, πολύτιμα ηχητικά ντοκουμέντα και αφήγηση. Μια βιωματική εμπειρία, που ενώνει τη μαρτυρία, την τέχνη και τη συγκίνηση. Οι θεατές της παράστασης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εμβληματικά τραγούδια του Ξυλούρη, σε νέες ενορχηστρώσεις του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Η Ουρανία Ξυλούρη, σύντροφος ζωής του Νίκου και θεματοφύλακας της μνήμης του, έχει συνεισφέρει ουσιαστικά στην τελική διαμόρφωση του κειμένου.