
Την κόρη της βάφτισε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες η Χριστίνα Πουλίτση. Η διάσημη σοπράνο μαζί με τον σύζυγο της υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς καλεσμένους στους την ιδιαίτερη για εκείνους μέρα.
Το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ζέτα Δούκα όπως είδαμε σε αναρτήσεις στα social media.
Μάλιστα, η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν νονά στο μυστήριο φορώντας ένα φλοράλ μίντι φόρεμα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου πήγαν μαζί στις Σπέτσες.

Η Μαρία Ναυπλιώτου φόρεσε ένα μάξι one shoulder φόρεμα.

Η Δούκα φόρεσε ένα μπλε ρουά jumpsuit.


H μαμά της νεοφώτιστης ήταν λαμπερή με δαντελένιο φόρεμα.

Ο στολισμός της δεξίωσης είχε συνθέσεις με λεμόνια και λευκά τραπεζομάντηλα.


Οι μπομπονιέρες ήταν υφασμάτινα πουγκιά κεντημένα με το όνομα της νεοφώτιστης "Άννα Μαρία" και ένα παπάκι.


Η Χριστίνα Πουλίτση γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε μουσικολογία και θεωρία της μουσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια σπούδασε στο Βερολίνο ως υπότροφος του Ελληνικού Συλλόγου "Μαρία Κάλλας" στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών.
Το 2009 έκανε το ντεμπούτο της ως Ισαμπέλα στην όπερα του Τζοακίνο Ροσσίνι, Ευτυχισμένη εξαπάτηση, στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Από τότε έχει συνεργαστεί με τον οργανισμό πολλάκις. Οι προηγούμενοι ρόλοι της περιλαμβάνουν τον ρόλο της Μουζέτα στην όπερα Λα Μποέμ του Τζάκομο Πουτσίνι και το ρόλο της αδελφής Κονστάνς στην όπερα Διάλογοι των Καρμελιτών του Φρανσίς Πουλένκ.
Ένα χρόνο αργότερα τραγούδησε στην όπερα "Ταξίδι στο Ρέιμς" του Ροσσίνι ως μέρος του Φεστιβάλ Όπερας Ροσσίνι. Ο πιο γνωστός ρόλος της είναι αυτός της βασίλισσας της νύχτας στην όπερα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Ο Μαγικός Αυλός.
Τον Αύγουστο του 2014 ήταν φιναλίστ στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Όπερας. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε ως η καλύτερη νεαρή τραγουδίστρια της χρονιάς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr