X

Όλγα Λαφαζάνη & Νίκος Οικονόμου: Ο παραμυθένιος γάμος τους στην Εκάλη πριν από 15 χρόνια

Πριν από 15 περίπου χρόνια ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου στην Εκάλη η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου.

Γράφει: TheToc team
NDP

Είναι μαζί σχεδόν μια ζωή και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια που προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Όλγα Λαφαζάνη και τον Νίκο Οικονόμου που έχουν κλείσει 15 χρόνια γάμου (τον Νοέμβρη θα μετρήσουν 16) και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά: τη Μαρία - Αλεξάνδρα και τον Γιώργο Οικονόμου.

Ήταν Νοέμβρης του 2010, όταν ο Νίκος Οικονόμου και η Όλγα Λαφαζάνη αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου στην Εκάλη. Εκείνη την περίοδο, η γνωστή δημοσιογράφος ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, αλλά μέχρι και την ώρα του μυστηρίου δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού τους.

Η τελετή του γάμου τους ήταν λιτή, κομψή μα λαμπερή. Με λίγους και καλούς καλεσμένους, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο της Εκάλης. Η Όλγα Λαφαζάνη ήταν μία εξαιρετικά κομψή νύφη έχοντας επιλέξει ένα σατέν, λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο, με ιδιαίτερη πλάτη, και ένα παλτό σε off-white απόχρωση το οποίο στο λαιμό είχε ένα μικρό γουνάκι στην ίδια απόχρωση.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr