Ολίβια Γαβρίλη: Η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου παντρεύτηκε ξανά

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο facebook από τον γάμο της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η Ολίβια Γαβρίλη έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό κυρίως μέσα από τον γάμο και μετέπειτα τον χωρισμό της με τον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018, από το βακτήριο της λεγιονέλλας.

Ενάμιση χρόνο μετά τον χαμό του πρώην συζύγου της, με τον οποίο είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, την Αθηνά και τον Αρχέλαο, η Ολίβια Γαβρίλη αποφάσισε να παντρευτεί ξανά με πολιτικό γάμο.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο ενώ η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της ίδιας στο Facebook, όπου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύζυγο αμέσως μετά την τελετή.

«Ανοίγω τα χέρια μου που όλο τον κόσμο χώρεσαν και τώρα πια χωράνε μόνο εσένα» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιευσε: 

Ολίβια Γαβρίλη: Η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου παντρεύτηκε ξανά
 

Ανέβασε περισσότερες φωτογραφίες στο instagram συστήνοντας παράλληλα τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος ακούει στο όνομα Σταύρος Λασκαρίδης.

«Proud to be your wife! Να σας συστήσω τον Σταύρο μου, τον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ. Τιμή μου να είμαι πια σύζυγός του και να είμαστε πια και «επίσημα» οικογένεια». 

 

 

 

 

 

 

 

Η Γαβρίλη είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της.

 

 

 

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, είχε αποχαιρετήσει τον πρώην σύζυγό της Μάνο Αντώναρο με ένα συγκινητικό μήνυμα και μία φωτογραφία τους στο facebook: