Λίγες εβδομάδες μετά το "αντίο" του Βασίλη Σπανούλη στο μπάσκετ μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τους δυο τους.
Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με έξι παιδιά και απολαμβάνουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Η full time μαμά Ολυμπία Χοψονίδου έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της, για αυτό και ο ελεύθερος χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος. Ωστόσο, μετά το τέλος που έβαλε στην καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης, οι υποχρεώσεις τους έχουν μοιραστεί και πλέον μπορούν να κάνουν και πράγματα οι δυο τους.
Το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου, ο γνωστός μπασκετμπολίστας με τη σύζυγό του έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης με casual look.
Χαλαροί και ευδιάθετοι, φόρεσαν και οι δύο μαύρα και έκαναν μια συντονισμένη πρωινή εμφάνιση.
Η Ολυμπία Χοψονίδου φόρεσε ένα μαύρο πουλόβερ, ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι και μαύρα flat παπούτσια. Συνδύασε το look της με γκρι Chanel τσάντα και μαύρα γυαλιά ηλίου.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρωινή βόλτα του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας.

Αβαφη και με τα μαλλιά της σπαστά, η Χοψονίδου έκανε μια πολύ στιλάτη εμφάνιση.

Ο Σπανούλης επέλεξε την άνεση φορώντας την φόρμα του...



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr