Τα γενέθλιά της έχει η μικρότερη κόρη της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη, που γίνεται 2 ετών.
Η πρώην Σταρ Ελλάς έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των έξι παιδιών της, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.
Η Ολυμπία Χοψονίδου, θέλοντας να ευχηθεί στην κορούλα της, δημοσίευσε κάποια instastories από τρυφερές στιγμές τους, ανάμεσα σε αυτές είδαμε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τη γέννα.

Ολυμπία Χοψονίδου: Μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει ο μεγάλος γιος της, Θανάσης Σπανούλης
Ξεχωριστή ήταν η προχθεσινή μέρα για την οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη αφού ο μεγαλύτερος γιος τους Θανάσης είχε την ονομαστική του γιορτή.
Η πολύτεκνη οικογένεια με τα έξι παιδιά είχε γιορτή και η μαμά Ολυμπία Χοψονίδου που συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινή της ζωή, δημοσίευσε ένα instastory με δυο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε μαζί με τον μεγάλο της γιο Θανάση, ο οποίος σήμερα είναι 12 ετών.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι μαζί από το 2007 ενώ το 2011 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Το ζευγάρι που φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια γάμου, έχει αποκτήσει και έξι παιδιά τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αμαλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα.

Ο γάμος μαζί με τη βάφτιση του πρώτου τους παιδιού
Ο γάμος και η βάπτιση έγιναν στον τόπο καταγωγής του μπασκετμπολίστα, τη Λάρισα.
Μάλιστα, από την ημέρα του γάμου του ζευγαριού, υπάρχει μόνο ένα στιγμιότυπο με την πανέμορφη νύφη Ολυμπία, μέσα στο ιβουάρ δαντελένιο νυφικό της και με πέπλο στα μαλλιά και τον γιο της στην αγκαλιά, στο πλευρό του παραδοσιακού γαμπρού Βασίλη Σπανούλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr