Όμιλος Εστίασης της Vivartia: Ισχυροποιεί την παρουσία του στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών

Με 15 νέα ή ανακαινισμένα σημεία ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων, για να βρεθεί κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ένα νέο σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων ξεκινά ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia στο πλαίσιο του ανοίγματος του τουρισμού, ισχυροποιώντας περαιτέρω την θέση του στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών δημιουργώντας 15 νέους ή ανακαινισμένους χώρους εστίασης.

Εισάγοντας νέα σημεία σε τρία ανακαινισμένα αεροδρόμια της Fraport, καθώς και στους δύο ανανεωμένους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της περιοχής του Σχηματαρίου, ο Όμιλος θα βρεθεί κοντά σε ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες, έχοντας στην φαρέτρα του ένα ιδιαίτερα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο το οποίο εκτός από μεγάλες αλυσίδες - όπως τα Goody’s Burger House, τα everest, τα Flocafé Espresso Room και τη La Pasteria - περιλαμβάνει και μια πληθώρα από μεμονωμένα, πρωτοποριακά concepts.

Νέα concepts από τον Όμιλο Εστίασης της Vivartia

Εκτός από τα γνωστά σε όλους μας σήματα του Ομίλου, ο προγραμματισμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση αρκετών νέων concepts σε πολλά σημεία της χώρας: Από προτάσεις mainstream καφέ και trendy snacking, μέχρι πολυτελή εστιατόρια και ατμοσφαιρικά μπαρ, τα concepts σχεδιάζονται από τους ειδικούς του Ομίλου σύμφωνα με το προφίλ των επισκεπτών του κάθε χώρου, ενώ διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και εύρος προϊοντικών κατηγοριών ώστε να καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και όλες τις ώρες της ημέρας.

Επέκταση στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης - Σαντορίνης - Μυκόνου

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων σημείων του Ομίλου στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Μυκόνου.

Στο νέο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ο Όμιλος θα λειτουργήσει - επιπλέον των υφιστάμενων - 5 διαφορετικά concepts. Εκτός από το γνωστό Flocafé Espresso Room, παρουσιάζει το νέο Pasteria del Mondo, μια διαφορετική εκδοχή αυθεντικής Ιταλικής κουζίνας, η οποία εκτός από τις κλασικές προτάσεις περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνταγές με βάση το κρέας, καθώς και μια πλήρη λίστα κρασιών με Ελληνικές και διεθνείς ετικέτες.

Επιπλέον, στο νέο αεροδρόμιο "Μακεδονία" φτάνει το ιταλικό Bistro dei Cavalieri μετά από μια επιτυχημένη πορεία στα αεροδρόμια της Ρόδου και της Μυκόνου. Η γκάμα των σημείων συμπληρώνεται από τα νέα concepts Fabrica και Seed & Nuts, τα οποία προσφέρουν αγαπημένες bakery συνταγές και υγιεινά snacks αντίστοιχα.

Για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, ο Όμιλος έχει σχεδιάσει το νέο luxury resto-bar El Pelicano, με μια ευρεία γκάμα, από trendy snacks με τοπικά υλικά μέχρι ιδιαίτερες γεύσεις sushi, πρωτότυπα cocktails, καθώς και μια αξιόλογη λίστα Ελληνικών κρασιών. Το concept είναι πλήρως εναρμονισμένο με το ιδιαίτερο σχεδιαστικό ύφος του εξωτερικού χώρου του αεροδρομίου, το οποίο θυμίζει περιστερώνα.

Τέλος, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης παρουσιάζονται δύο νέα concepts: το μοντέρνο resto-bar Bonheur και το ατμοσφαιρικό και πολυτελές cocktail restaurant Caldera, το οποίο μας μεταφέρει τη μαγική αίσθηση του ηφαιστείου.

Ανανέωση και νέα concepts στο ΣΕΑ Σχηματαρίου

Σημαντική είναι η αναβάθμιση και των δύο Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Νέας Οδού στην περιοχή του Σχηματαρίου, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση. Στο ρεύμα προς Λαμία, ο σταθμός φιλοξενεί ένα πλήρως ανακαινισμένο everest, το concept Ελληνικής κουζίνας Herbs & Olives και το ιταλικό concept snacking & καφέ Forno Luca το οποίο ο Όμιλος έχει ήδη τοποθετήσει σε κάποια αεροδρόμια με μεγάλη επιτυχία. Στο ρεύμα προς Αθήνα, στον σταθμό που αναμένεται να λειτουργήσει ξανά εντός του Ιουνίου, θα μπορεί κανείς να βρει ένα εντελώς καινούριο Goody’s Burger House και τη νέα πρόταση του Ομίλου στην κατηγορία boulangerie, το Grain de Blé.

24 διαφορετικά concepts στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων, ο Όμιλος θα λειτουργεί συνολικά 24 διαφορετικά concepts στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, ενώ θα διαθέτει 48 σημεία σε Αεροδρόμια, 76 σημεία σε Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών και 126 σημεία σε επιβατικά Πλοία.

Αντιμετώπισε την πρόκληση της πανδημίας

Τον τελευταίο χρόνο ο Όμιλος κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη μεγάλη πρόκληση της πανδημίας που επηρέασε δραματικά όλο τον κλάδο της εστίασης.

Επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στη διαρκή προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας, των παραγωγικών μονάδων και – κυρίως – των σημείων του στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κρατήσει σε λειτουργία σχεδόν το σύνολο των σημείων των αλυσίδων Goody’s Burger House και everest, ενώ διασφάλισε και τη λειτουργία των La Pasteria μέσω της εισαγωγής της υπηρεσίας delivery.

Παράλληλα, επίσπευσε τη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο οποίος αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης των σημάτων του Ομίλου τα τελευταία χρόνια. Έτσι, τα σήματα προχώρησαν σε καινοτομίες που εκμεταλλεύονται τις νέες τεχνολογίες, ώστε να βελτιώσουν την καταναλωτική εμπειρία, διασφαλίζοντας την ταχύτερη και όσο το δυνατόν ανέπαφη συναλλαγή με τον πελάτη, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία σε κάθε αγορά.

Ο κ Ανδρέας Τσουκάλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, δήλωσε σχετικά:

"Το 2020 αποτέλεσε μια χρονιά-ορόσημο σε παγκόσμιο επίπεδο, με συνέπειες οι οποίες θα μας απασχολούν τα επόμενα χρόνια. Η δική μας προσπάθεια εστιάστηκε στη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων και των πελατών μας, και φυσικά στη διατήρηση των θέσεων εργασίας σε μια αγορά η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της κρίσης. Αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις και καταφέραμε να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση, επενδύοντας σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Αν και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε καθημερινά αρκετές δυσκολίες, δεν έχουμε σταματήσει στιγμή να οραματιζόμαστε το μέλλον και να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα του Ομίλου μας με αισιοδοξία. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τουρισμός θα συνεισφέρει σημαντικά στη συνολική πορεία ανάκαμψης της Χώρας μας και, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής εμπειρίας, δηλώνουμε το παρών σε αυτή την εθνική προσπάθεια. Η δική μας συμβολή είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που έχουν πάντα στο επίκεντρο την ικανοποίηση και την ασφάλεια των πελατών μας".

Σήμερα, ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα, λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης. Ταυτόχρονα, αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη στον χώρο της εστίασης στην Ελλάδα, απασχολώντας, περισσότερους από 5.000 - άμεσα & έμμεσα - εργαζομένους, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία και ενισχύοντας την οικονομική δραστηριότητα των τοπικών κοινωνιών.

Με 2 σύγχρονες μονάδες παραγωγής και εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 560 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του καταναλωτή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ 26 Οκτ 2021 | 22:14

Μαρία Κανελλοπούλου: "Λύγισε" μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τον ανιψιό της [βίντεο]

Μία ανάμνησή της με τον ανιψιό της μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό η Μαρία Κανελλοπούλου.

ΣΕ ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 26 Οκτ 2021 | 21:41

Κομάντα και Δράκοι: Σε ρακοκάζανο τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς [εικόνα]

Η σειρά του Mega Κομάντα και Δράκοι έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και σχόλια.

26 Οκτ 2021 | 20:24

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Έτσι ευχήθηκε στον SNIK για τη γιορτή του

Πως ευχήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον SNIK που γιορτάζει σήμερα;

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΖΙΝΑ 26 Οκτ 2021 | 19:50

Κώστας Καραμανλής: Ο γιος του, Αλέξανδρος σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση - Οι εικόνες από τη θεατρική έξοδό του

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "η παγίδα" έδωσε το παρών ο Αλέξανδρος Καραμανλής.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 26 Οκτ 2021 | 18:58

Γιώργος Λιάγκας: Νευρίασε στον αέρα γιατί του είπαν "χρόνια πολλά" για τον γιο του [Βίντεο]

"Δεν είναι αγένεια. Θεωρώ ότι είναι και λίγο κοροϊδία", είπε ο Γιώργος Λιάγκας όταν συνεργάτης της εκπομπής τού ευχήθηκε για τον γιο του που γιορτάζει

26 Οκτ 2021 | 18:47

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Όταν η νύφη χόρεψε συρτάκι - Βίντεο και φωτογραφίες από τη δεξίωση

Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου, της δεξίωσης και του pre-wedding πάρτι του ζευγαριού.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ 26 Οκτ 2021 | 17:47

GNTM Spoiler 26/10: Αυτό το μοντέλο αποχωρεί σήμερα [Βίντεο]

Ποιο μοντέλο θα φύγει σήμερα από το σπίτι του GNTM, σε ένα ανατρεπτικό επεισόδιο

ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ 26 Οκτ 2021 | 17:17

Απαρηγόρητη η Πριγκίπισσα Σαρλίν: "Ο μικρός μου άγγελος πέθανε χθες το βράδυ - Θα μου λείψεις τόσο πολύ"

Το γεμάτο πόνο μήνυμα της η πριγκίπισσα Σαρλίν συνόδευσε με μια τρυφερή φωτογραφία

26 Οκτ 2021 | 16:24

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Διέσχισαν το Φαράγγι της Σαμαριάς [εικόνες]

Και έκαναν μπάνιο σε υπέροχη παραλία της Κρήτης - Οι απίστευτοι κοιλιακοί της.

Η ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ 26 Οκτ 2021 | 15:49

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια εμφάνιση με τον επιχειρηματία σύζυγό της Γιάννη Ακκά

Η ανατρεπτική εμφανίση της Βίκυς Χατζηβασιλείου με λευκές γαλότσες και animal print πανωφόρι σε βραδινή έξοδο με τον επιχειρηματία σύζυγό της Γιάννη Ακκά.

26 Οκτ 2021 | 15:49