X

"Ομορφε μου άντρα, υπέροχε": Η Μαρία Κορινθίου... λιώνει από έρωτα για τον νέο της σύντροφο [εικόνα]

Μετά από έναν πολυσυζητημένο χωρισμό, η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή.

Γράφει: TheToc team

Μετά από έναν πολυσυζητημένο χωρισμό, η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν έκρυψε πως διανύει τις πρώτες μέρες ενός καινούργιου έρωτα και αυτή τη φορά, ο άντρας που έχει κερδίσει την καρδιά της δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καραθανάση, έναν γοητευτικό επιχειρηματία και αντιπρόεδρο μεγάλης εταιρείας. Εκείνος, δραστήριος στα social media, δεν κρύβει την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις γαστρονομικές απολαύσεις. Και όπως φαίνεται, έχει πλέον και έναν δυνατό δεσμό με την όμορφη ηθοποιό.

Σε πρόσφατη ανάρτηση του συντρόφου της, η Μαρία εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό και την αγάπη της προς αυτόν, γράφοντας χαρακτηριστικά στα σχόλια: "Όμορφές μου άντρα, υπέροχε", συνοδεύοντας τη λεζάντα με μια κόκκινη καρδιά. Ο σύντροφός της δεν άργησε να απαντήσει με ένα σχόλιο που φανέρωνε τον έρωτά του.

"Τον έχω ανοίξει τον κύκλο του έρωτα, είμαι σε σχέση. Είμαι καλά, δεν θα ήμουν σε σχέση αν δεν ήμουν καλά, εάν δεν υπήρχε αυτή η φωτιά", παραδέχτηκε η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της πριν από μερικές ημέρες.

"Είμαι καλά και μόνη μου, αλλά μια άλλη πύρινη μπάλα... είναι φωτιά. Αυτός που έχω απέναντί μου να είναι πιο δυνατός από μένα, να είναι έτσι όπως εγώ το έχω στο δικό μου μυαλό, στις δικές μου απαιτήσεις, να είναι αρσενικό. Να με αφήνει να τραβάω μέσα την δική μου αρσενική πλευρά. Τους μηχανισμούς του χώρου μας του ξέρει αλλά δεν είναι του entertaiment", παραδέχτηκε η Μαρία Κορινθίου για τον νέο της σύντροφο.

Διαβάστε Επίσης