Μαλία Ομπάμα: «Κελεπούρι» και bon viveur ο 19χρονος αγαπημένος της [Φωτο]

Φοιτητές του Χάρβαρντ και οι δυο, είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και όπως φαίνεται περνούν πολύ καλά και είναι πολύ ερωτευμένοι.

ompama-kelepouri-kai-bon-viveur-o-19xronos-agapimenos-tis-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

H Μαλία Ομπάμα, η 19χρονη κόρη του Μπάρακ και της Μισέλ Ομπάμα είναι φουλ ερωτευμένη με τον Rory Farquharson, ο οποίος είναι ένας γόνος από την Βρετανία, η οικογένεια του διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια και το παλάτι.

Φοιτητές του Χάρβαρντ και οι δυο, είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και όπως φαίνεται περνούν πολύ καλά και είναι πολύ ερωτευμένοι. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DailyMail.com, ο 19χρονος Rory παρακολούθησε το σχολείο Rugby, ένα από τα κορυφαία σχολεία της Αγγλίας, τα δίδακτρα του οποίου ξεπερνούν τις 60 χιλιάδες δολάρια.

O νεαρός Rory είναι ο ίδιος παίκτης του ράγκμπι και συμμετείχε στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι το 2015 μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ εκπροσώπησε το σχολείο του και σε αγώνες του γκολφ. Επιπλέον ήταν μέλος της εταιρείας, Blue Bunsen, που είναι λέσχη χημείας.

Ο μπαμπάς του Ρόρυ είναι ο Charles Farquharson, διευθύνων σύμβουλος μιας ομάδας διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων του Λονδίνου. Αλλά ο ς Rory δεν ακολουθεί τον Μπαράκ Ομπάμα στο Twitter – αλλά τον Τραμπ.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook