
Στις Κυκλάδες χαλαρώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης, μαζί με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, και τον γιο τους
Μετά από μια γεμάτη και επιτυχημένη σεζόν, με τηλεοπτική και θεατρική επιτυχία, ο γνωστός ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του και τη συντροφιά του μονάκριβου γιου του, Αχιλλέα.
Μάλιστα, δεν παραλείπει να μοιράζεται και στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram. Στη νέα του ανάρτηση, ο Ορφέας Αυγουστίδης κρατά από το χέρι τον 2,5 ετών γιο του σε μια χαλαρή βόλτα στην παραλία.
"Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την καινούργια ιδιότητα: Του πατέρα και του βάρους της ευθύνης που φέρει. Πάντα είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από όλα που έχουν να κάνουν με τον μικρό. Όχι αναγκαστικά με τον ίδιο τον Αχιλλέα. Έχει μπει ένα φίλτρο μπροστά από όλα και η προτεραιότητα είναι το παιδί", είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr