Follow us

Οργή στο Twitter για την Αφροδίτη Λατινοπούλου: "Αποκρουστικές οι γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα"

Μεσαίωνας από την Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία δεν θέλει να βλέπει γυναίκες με τρίχες, ραγάδες, πανάδες και κυτταρίτιδα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα άθλια σχόλια για κιλά της Παπαρίζου στη Eurovision, η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποια είναι γνωστή για τις εμπρηστικές τοποθετήσεις της, θεώρησε καλό να τα βάλει με τις γυναίκες που δεν προσέχουν την εμφάνισή τους, που έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα και τρίχες στο σώμα τους και τα προβάλλουν, τις οποίες στοχοποιεί γιατί την ενοχλούν και χαλάνε την αισθητική της.

Αν και μόλις 30 ετών, οι απόψεις της μας γυρίζουν πίσω πολλά χρόνια και όπως είναι φυσικό έχουν προκαλέσει αίσθηση και πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

Οργή στο Twitter για την Αφροδίτη Λατινοπούλου: "Αποκρουστικές οι γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα"

Στην πυρά οι αξύριστες με ραγάδες και κυτταρίτιδα...

Αυτή τη φορά η πολιτευτής της ΝΔ έβαλε στο στόχαστρο τις γυναίκες που προβάλουν αξύριστα σημεία του σώματος τους σε φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media, ενώ επέκρινε και το γεγονός ότι κάποιοι άνδρες επιλέγουν να ντυθούν ή να βαφτούν όπως μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε με τίτλο "Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο "πρότυπο" ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν".

"Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν, ή να αρέσουν.

Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα νιώθω ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Είμαι γυναίκα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου εγώ γιατί πρέπει να το δω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και φυσιολογικό.

Δεν είναι. Είναι άσχημο.

Και βλέπουμε από την άλλη τους άνδρες να γέρνουν προς την γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα. Γενικότερα κάνουν πράγματα που συνήθως κάνουν οι γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα, που πολλές φορές είναι ανδρικά ρούχα και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι αποκρουστικό και για τις γυναίκες και για τους άνδρες.

Μία νοσηρή μειοψηφία που δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και όσοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη γιατί αυτό που αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη, είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν περιποιούταν τον εαυτό της".

Οργή στο twitter

Οι απόψεις της Λατινοπούλου έχουν εκνευρίσει πολλούς και το twitter έχει ήδη πολλά σχόλια για την αψυχολόγητη αυτή τοποθέτησή της.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΟ OPEN 29 Απρ 2024 | 19:37

Κοκκινόπουλος: "Οι Έλληνες δέρνουν τις γυναίκες τους, οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί" [Βίντεο]

"Τώρα οι γυναίκες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί. Δουλεύουν, έχουν άποψη και πολύ καλά κάνουν, αλλά όταν πουν "όχι" σε αυτόν που τις θεωρεί κτήμα τους, ο άλλος τις δέρνει και τις σκοτώνει" είπε ο Πάνος Κοκκινόπουλος

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 23 Απρ 2024 | 18:38

Λατινοπούλου: "Έχω γκέι φίλους που είναι αξιοπρεπείς και δεν προκαλούν, δεν πάνε στο Pride"

Η πρόεδρος του κόμματος "Φωνή Λογικής" μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 23 Απρ 2024 | 10:45

Ο Ελον Μασκ αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη - "Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα" [βίντεο]

Το δημοφιλές βίντεο που συγκρίνει την πρόγνωση καιρού σε Ελλάδα και Γερμανία και κάνει τον γύρο του Χ, σχολίασε και ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, Έλον Μασκ.

ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ 21 Απρ 2024 | 12:10

Προκαλεί ο Μητροπολίτης Κοζάνης: Να επιστρέψει η γυναίκα σπίτι της και να μαζέψει ως κλώσσα τα πουλάκια της

Να μην εργάζονται και να επιστρέψουν στο σπίτι για να σταματήσει η εγκληματικότητα των ανηλίκων, κάλεσε τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 19 Απρ 2024 | 18:46

Ολυμπιακός: "Τρελαμένος " οπαδός της Φενέρ σπάει το σαλόνι του όταν ο Τζολάκης αποκρούει το πέναλτι του Μπονούτσι

Η σωτήρια επέμβαση του Τζολάκη που έφερε την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού , έκανε έναν οπαδό της Φενέρ να σπάσει το μισό σαλόνι του.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Απρ 2024 | 17:29

Η Έφη Αχτσιόγλου "καρφώνει" τον Δημήτρη Παπανώτα για δηλώσεις του για τις γυναίκες: Σεξισμός και μισογυνισμός

"Αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της" έχει δηλώσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπανώτας

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ 16 Μαϊ 2024 | 12:06

Το glam look της Αναστασίας Πατέρα: Τα διαμαντένια κοσμήματα που συνδύασε με το μάξι δαντελένιο φόρεμά της

Η κόρη του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα είναι μια μελαχρινή πανέμορφη κοπέλα με αναλογίες μοντέλου που έχει κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

16 Μαϊ 2024 | 12:06

Διαζύγιο για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; "Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει"

Πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι πρακτικά έχουν ήδη χωρίσει.

Η GIRLY ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ 16 Μαϊ 2024 | 11:13

Μαρία Ηλιάκη: Στη Γλυφάδα με ροζ denim jumpsuit - Ο ιδανικός τρόπος που συνδύασε την πρωινή φόρμα της για μια βραδινή έξοδο

Η girly ολόσωμη φόρμα της Μαρίας Ηλιάκη είναι πρωινή αλλά εκείνη την συνδύασε με τρόπο που θα μπορούσε να φορεθεί και σε βραδινή έξοδο.

16 Μαϊ 2024 | 11:13

Η Κατρίνα Τσάνταλη στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της και τον Ανδρέα Βούλγαρη

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα οικογένειας, η Κατρίνα Τσάνταλη μας έδειξε τον γιο της

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 16 Μαϊ 2024 | 10:45

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η βραδινή έξοδος χωρίς μακιγιάζ - Έδειξε το πρόσωπό της όπως είναι

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν δίστασε να πάει στα μπουζούκια χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε με την απλότητά της.

"ΕΚΕΙ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ" 16 Μαϊ 2024 | 10:25

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύεται τον σύντροφό του: "Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι σε παραλία στα Μάταλα"

Γάμο στην Κρήτη ετοιμάζει ο make up artist Παντελής Τουτουντζής με το σύντροφό του Νάσο: "Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας".

16 Μαϊ 2024 | 10:16

Η Demy απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Demy πριν μερικές ημέρες στο Instagram πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι έγκυος