
Στις δικαστικές αίθουσες θα οδηγηθούν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μετά το επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους στα παρασκήνια του θεάτρου Χυρήριο.
Ο πρώην σύζυγος της Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ξέσπασε κατά του ηθοποιού:
«Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί, γιατί δεν μπορείς να λειτουργήσεις πολιτισμένα. Όταν ένας άνθρωπος λειτουργεί με τέτοια βία επειδή ξέχασε μια ηθοποιός να πει την ατάκα επάνω κι έχασε το αστείο του, μπήκε οργισμένος μετά στο καμαρίνι, έσπασε την πόρτα και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Την ξυλοκόπησε, την πέταξε κάτω. Πήγε το κορίτσι στο νοσοκομείο και ακολουθείται πλέον η νόμιμη διαδικασία.
Δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον τύπο. Το νταηλίκι, όμως, δεν το έδειξε και στους αστυνομικούς όταν πήγαν να τον συλλάβουν. Έτρεχε και την έκανε από την πίσω πλευρά. Σαν ποντικός έφυγε!
Το εξοργιστικό είναι ότι όταν πήγε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στον Παπαγιάννη και του είπε: «Μα, τι κάνεις; Χτύπησες τη γυναίκα»; Καθόταν, γέλαγε κι έλεγε: «Το έκανα για να την φοβερίσω»! Χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση αυτός ο τύπος και δεν ζήτησε καμία συγγνώμη από εκεί και πέρα».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr