«Ουδείς γνώριζε την Παπαγεωργίου προ GNTM - Από Νέα Υόρκη μου είπαν...»

«Ρώτησα στη Νέα Υόρκη φίλους και πρακτορεία που δουλεύαμε χρόνια... Ας προσγειωθεί λιγάκι»

oudeis-gnwrize-tin-papagewrgiou-pro-gntm---apo-nea-uorki-mou-eipan
SHARE THIS
0
SHARES

Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφτασε η συζήτηση στον αέρα της εκπομπής “Όλα λάθος”, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε στο Happy Day όπου μίλησε για το application που θα κυκλοφορήσει και θα ονομάζεται “My Iliana”. Εκεί είχε πει:

«Ετοιμάζουμε ένα application, θα είναι ουσιαστικά η μεταφορά μου από την πασαρέλα και το studio και από την κανονική ζωή στην virtual reality. Μπορώ να πω ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, γίνεται πρώτη φορά από άνθρωπο και πόσο μάλλον από ένα άτομο αναγνωρίσιμο στην χώρα του. Λέγεται "My Iliana" και θα δείχνει ακριβώς εμένα όπως είμαι στην κανονική μου ζωή αλλά στην virtual πραγματικότητα». 

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε: 

«Έχω μια αίσθηση ότι η Ηλιάνα την έχει… δει πολύ. Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους, αν δεν κάνω λάθος. Όχι στα κανονικά. Book έχει; Το έχεις δει; Τα καλλιστεία που έκανε ποιος τα έδειξε; Ο… τσομπάνης TV; Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με ένα τουπέ, να τα έχει κάνει όλα και λέω… λίγο φρένο διότι όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι, ακόμα και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι. Με συγχωρείς, μπορεί να είναι φίλη σου, αλλά σε κάθε εκπομπή είχε κάτι να την πει.

Κι εγώ ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη γιατί και φίλους έχω εκεί και πρακτορεία ξέρω που δουλεύαμε χρόνια, τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβη ποτέ. Η Καγιά, στην κόντρα που έγινε τότε, έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα στη Νέα Υόρκη απ’ ότι μπορεί να έχει κάνει η Ηλιάνα. Κι όμως της την… είπε με χοντρό τρόπο. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι κι εμένα μου αρέσει το στυλάκι της, αλλά θέλει λίγο προσγείωση», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Φωτο: NDP 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook