Παίκτης του Nomads συγκλονίζει: Ήξερα από την αρχή ότι είμαι υιοθετημένος

«Δέχτηκα αμέσως τη μαμά μου, με το με πήρε στα χέρια της, κοιμήθηκα στην αγκαλιά της. Είπε “αυτό είναι το παιδί μου”. Εμείς κατευθείαν κολλήσαμε»

paiktis-tou-nomads-sugklonizei-iksera-apo-tin-arxi-oti-eimai-uiothetimenos
SHARE THIS
0
SHARES

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2Night Show ο Mike, ο οποίος είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια του Nomads πως είναι υιοθετημένος. Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους βιολογικούς του γονείς, τους οποίους όπως είπε δεν γνώρισε ποτέ. 

«Μου βγήκε αυθόρμητα να το πω από την πίεση. Όταν ακούς έναν δικό σου άνθρωπο στο τηλέφωνο λύνεσαι. Και εγώ λύγισα και δεν άντεξα. Το ήξερα ότι είμαι υιοθετημένος από την πρώτη στιγμή. Με πήραν 12 μηνών. Μου το έλεγαν σαν ιστοριούλα. Όταν ήμουν στο ίδρυμα ερχόντουσαν, με έβλεπαν, περνούσαμε ώρες μαζί, έπρεπε να συνηθίσω και να καταλάβω ότι αυτοί είναι οι γονείς μου. Δέχτηκα αμέσως τη μαμά μου, με το με πήρε στα χέρια της, κοιμήθηκα στην αγκαλιά της. Είπε “αυτό είναι το παιδί μου”. Εμείς κατευθείαν κολλήσαμε.

 

Από τους βιολογικούς γονείς δεν γνωρίζω αν έχω αδέρφια. Δεν τους γνωρίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Εύχομαι να είναι καλά. Τους ευχαριστώ για το δώρο που μου έκαναν. Με έχουν οι δικοί μου γονείς. Είναι δώρο να αφήνεις ένα παιδί σε κάποιο ίδρυμα αν έχεις αυτογνωσία πως δεν μπορείς να το μεγαλώσεις.

Κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 15 μου, ήθελα να μάθω και να τους ψάξω, αλλά με το που μου είπαν οι γονείς μου ότι θα είναι δίπλα μου σε αυτό, σταμάτησα, δεν με ενδιέφερε. Τον λόγο που με άφησαν στο ίδρυμα δεν τον ήξερα, μου είπαν οι γονείς μου ότι αυτή η γυναίκα, η βιολογική μου μητέρα, ήταν άρρωστη», είπε μεταξύ άλλων ο Mike.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook