
H Κάτια Ζυγούλη πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ και άρχισαν οι αντιδράσεις που αφορούν κυρίως το κόστος της εκπομπής που θα ανέρχεται σε 8.982,25 ευρώ ανά επεισόδιο με συνολικό κόστος για 20 εκπομπές 179.645 ευρώ.

H Νανά Παλαιτσάκη με ένα ειρωνικό κείμενο, δηλώνει την τεράστια αντίθεσή της δημοσίως γράφοντας…
«Να και κάτι αισιόδοξο που συμβαίνει. Η υπέροχη Κάτια Ζυγούλη πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ με κόστος 179.645 Ευρώ τα 20 επεισόδια. Το αναδεικνύω γιατί υπάρχουν και κάποιοι "μίζεροι " ανάμεσά μας που νομίζουν ότι επειδή ανατινάζονται κάθε εβδομάδα αυτοκίνητα, επειδή δεν πήγαμε στην διάσκεψη του Βερολίνο, επειδή ο Ερντογάν διεκδικεί ακόμη και το Λουτράκι , επειδή κάθε μέρα το κέντρο της Αθήνας κλείνει, επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης υπονόησε κάτι μισόλογα για πλειστηριασμούς κύριων κατοικιών , επειδή εξαπλώνεται στον κόσμο ένα νέο είδος "πανώλης " .... χάνουν το κέφι τους και λιγάκι από τον ύπνο τους . Άντε βρε κουτά .....να που λεφτά υπάρχουν και επενδύονται άριστα. ( Αυτό που δεν καταλαβαίνω στον προυπολογισμό της εκπομπής είναι γιατί δεν "έκλεισε " στα 180 .000 Ευρώ Κάτι τα περιοδικά , κάτι καφέδες, κάτι ταξί , δυο λαμπίτσες και δέκα φλιτ για τα κουνούπια στο πλατό ... ) Καλοδεχούμενα τα καλά νέα λοιπόν».
Αντιδράσεις υπήρξαν και στο twitter:
Kαι η Κάτια Ζυγούλη στην ΕΡΤ με μόλις 180 χιλιάρικα για 20 εκπομπές για να μας μιλά για τη μόδα. Στη Ζούλα με υπεύθυνο τον Ζούλα θα τους βολέψουν όλους.
— Nikos Kotsidas (@NKotsidas) January 22, 2020
ΕΡΤ, νέα εκπομπή της Κατιας Ζυγουλη, "Ιστορίες Μόδας" με κόστος 18 βασιλόπιτων, τσάμπα. pic.twitter.com/OrAFFuVCCN
— ms (@ms666__) January 22, 2020
Δηλαδή η Κατια Ζυγουλη μιλάει?
— grecoerectus (@eleftheriapal7) January 22, 2020
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr