Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 24-29 μοίρα.

Χρύσα Συκά
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 27η μοίρα του Κριού, στο δυναμικό ζώδιο της φωτιάς. Κάνει αντίθεση με τον μαχητικό Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα (βία, ατυχήματα, σεισμοί, ασθένειες, εμπόλεμες καταστάσεις). Είναι ένα επικίνδυνο φεγγάρι καθώς φέρνει εντάσεις και βία και οδηγεί τις καταστάσεις σε εκτροχιασμό. Ο Άρης βρίσκεται στο αδύναμο ζώδιο του Ζυγού και ο Πλούτωνας έχει γυρίσει σε ορθή πορεία. Το γεγονός ότι το φεγγάρι κάνει εξάγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νομικά και δικαστικά θέματα που καίνε.

Είναι ένα φεγγάρι θυμωμένο που θα κλονίσει σχέσεις και συνεργασίες. Ο Κριός (το εγώ) και ο Ζυγός απέναντι (το εμείς) αντιπροσωπεύει τον εαυτό μας και την επαφή μας με τους άλλους. Ο Κριός ζητάει επιβεβαίωση ενώ ο Ζυγός συμβιβασμό, υποχώρηση, συνεργασία.

Με την πανσέληνο στον Κριό κυριαρχούν ο εγωισμός, η μαχητικότητα, η αρχηγία,η βιασύνη. Θα καταφέρουμε να συμβιβαστούμε και να υποχωρήσουμε για να υπάρξει μια ομαλή συνύπαρξη ή θα υπάρξουν καταστάσεις που θα φέρουν συγκρούσεις και διάσπαση;

Να περιμένουμε γεγονότα και εξελίξεις στην καθημερινότητά μας.

Προσοχή λοιπόν : σε εξελίξεις που θα φέρουν οριστική ρήξη σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς οι εντάσεις κρύβουν εκδικητικότητα και κακία, σε ύπουλες και παρασκηνιακές δραστηριότητες με σκοπό την εκδίκηση και την τιμωρία, σε εγκληματικές ενέργειες, σε βίαιες και επικίνδυνες συμπεριφορές πέρα από κάθε λογική, σε ατυχήματα, σε χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές με σκοπό την επιβολή, αποφεύγουμε εγωισμό και επιθετικότητα,καβγάδες συμφερόντων, προσοχή σε ζήλια, φόβο, θυμό, πάθος, εμμονές. Αποκαλύψεις είναι πιθανές και οδηγούν σε διάλυση.

Ας είμαστε λοιπόν επιφυλακτικοί, συγκρατημένοι σε σχέσεις που έχουμε επιλέξει να συνυπάρχουμε, είτε σε σχέσεις που είναι αναγκαστικές. Εξελίξεις που διαδραματίζονται τώρα, όσο ύπουλες και ψυχοφθόρες και αν είναι, θα μας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις και σε μια ολική μεταμόρφωση. Οι πλανήτες έχουν γυρίσει σε ορθή πορεία και μας δίνουν το μήνυμα να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας, να πάμε παρακάτω. Εξάλλου ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο και συμβολίζει τη γέννηση και την αρχή ενός νέου κύκλου.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με την πανσέληνο στον Κριό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου μπορεί να κλείσεις έναν κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες. Η συμπεριφορά σου είναι επαναστατική. Μπορεί να νιώσεις καταπιεσμένη από κάποιες καταστάσεις ή μπορεί να πρέπει να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Κάποια πρόσωπα μπορεί να φύγουν από τη ζωή σου. Πάρε πρωτοβουλίες για να αγωνιστείς για τις σχέσεις σου, για να κρατήσεις ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στον Κριό, η διαίσθησή σου είναι έντονη. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες φοβίες και ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις. Τα όνειρα αυτές τις μέρες είναι προφητικά και κρύβουν αλήθειες. Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς και παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο. Μοιραία πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και σου δίνουν μηνύματα. Αγωνίζεσαι για να ξεπεράσεις το παρελθόν, μπορεί να βρίσκεσαι σε σύγχυση. Δες τα κακώς κείμενα της ζωής σου και άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει. Βρες την αδελφή ψυχή και απομακρύνσου από πρόσωπα που σε εκμεταλλεύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Κριό έρχεται για να κλείσει κύκλους σε φιλίες, κοινωνικές επαφές και στόχους. Θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις παρακάτω. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν, θα σε σπρώξουν για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κάνεις νέα όνειρα. Πέρνα όμορφες στιγμές με την παρέα σου, συνάντησε πρόσωπα με κοινά ενδιαφέροντα και βγες από τη ρουτίνα. Μια νέα φιλία μπορεί να γίνει ερωτική σχέση. Νέες δραστηριότητες σε βγάζουν από το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου ή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί να πάρεις μια άλλη επαγγελματική κατεύθυνση. Οι εξελίξεις είναι γρήγορες και θα πρέπει να βρεις τρόπο να μειώσεις το άγχος σου. Πρόβαλε την δημιουργικότητά σου, κάνε νέα σχέδια. Να είσαι ευέλικτη αν θέλεις να δημιουργήσεις συμμαχίες, διαφορετικά θα δυσκολευτείς. Με αργά και σταθερά βήματα, θα ανέβεις επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει σπουδές, εξωτερικό, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα, μακρινούς συγγενείς. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις σεμινάρια ή μεταπτυχιακό ή μπορεί να αποφασίσεις ένα μακρινό ταξίδι. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου μέσα από κάποια γεγονότα και καταστάσεις. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν σε συνεργασίες με το εξωτερικό, έχεις διάθεση να εξερευνήσεις νέα πράγματα, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Διαμορφώνεται μια νέα αίσθηση πραγματικότητας που σε οδηγεί στη διαμόρφωση μιας νέας ζωής.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 30 Νοε 2021 | 08:46

Ποια ζώδια είναι κυνηγοί στον έρωτα και τις σχέσεις;

Τι παιχνίδια παίζει κάθε ζώδιο όταν φλερτάρει; Πώς κατακτούν τα ζώδια στον έρωτα;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 25 Νοε 2021 | 06:43

Ζώδια και σεξ - Πώς δείχνει το πάθος του;

*Το πάθος ανήκει στον σεξουαλικό Σκορπιό ή στον ερωτικό Λέοντα; Μήπως προτιμάς τον συναισθηματικό Καρκίνο ή τον γεμάτο φαντασία Ιχθύ;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 23 Νοε 2021 | 08:58

Ποιο ζώδιο είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα;

Σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου βρίσκεται ο Ήλιος του συντρόφου σου και πώς αυτό επηρεάζει τη σχέση σου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 19 Νοε 2021 | 06:47

Πανσέληνος με μερική έκλειψη Σελήνης: Η μεγαλύτερη σε διάρκεια από το 1440 - Ημέρα μεγάλων καταστροφών

Η έκλειψη αυτή φέρνει δυσκολίες σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 15 Νοε 2021 | 08:17

Ζώδια και οικογένεια: Τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου ως γονιός ή παιδί

Τι χαρακτηριστικά έχει το παιδί Ιχθύς, η μαμά Κριός, ο μπαμπάς Υδροχόος; Μάθε τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου σε σχέση με την οικογένεια.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 11 Νοε 2021 | 10:09

Ερωτικές εξελίξεις Νοεμβρίου: Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων;

Οι ευνοημένοι του μήνα είναι τα ζώδια της Γης και του Νερού.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 08 Νοε 2021 | 08:37

Τι σχέση έχει κάθε ζώδιο με τα χρήματα και τα οικονομικά;

Ποιοι είναι οι σπάταλοι του ζωδιακού; Και πώς αντιμετωπίζουν μια οικονομική κρίση;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 05 Νοε 2021 | 06:51

Ελλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 04 Νοε 2021 | 08:43

Τι σημαίνει η νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου

Προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν από 11-15 μοίρα στους πλανήτες τους στα ζώδια αυτά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK 03 Δεκ 2021 | 20:35
ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ 03 Δεκ 2021 | 19:53

Το παράπονο του Γιώργου Λιάγκα με τη Μιμή Ντενίση: "Πρέπει να τους βρίζουμε για να μας εκτιμούν" [βίντεο]

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την πικρία του και για τον Σωτήρη Πολύζο - "Το έχω πάρει πολύ προσωπικά, να ξέρουν και οι δύο" σχολίασε ο παρουσιαστής.

ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΑΚΗ 03 Δεκ 2021 | 19:02

Σκορδά σε Γιάννη Λιγνάδη για το "εσκοροδισμένη κουτόρνιθα": "Αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στενοχώρια"

Στην εκπομπή προβλήθηκε η επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, που σχολίαζε τις δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη, αφήνοντας αιχμές για την Φαίη Σκορδα

03 Δεκ 2021 | 16:59

Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της από την πρόσφατη βόλτα τους

Η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει να περνάει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί με τα μωρά της.