Παντελής MasterChef:Ποιον συμπαίκτη του που είχε ανάγκη πήρε στο μαγαζί του

Στις δύσκολες στιγμές του τον αποκαλούσε «αδελφό» και απέδειξε ότι το εννοούσε...

pantelis-masterchefpoion-sumpaikti-tou-pou-eixe-anagki-pire-sto-magazi-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Παντελής Βούρος, ο παίκτης που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή του στο Master Chef 3, απέδειξε ότι όντως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. 

Εδώ και χρόνια διατηρεί εστιατόριο στην Κάλυμνο, μάλιστα το άφησε για να λάβει μέρος στο MasterChef. Φυσικά, μετά την αναγνωρισιμότητά του, το μαγαζί έγινε πόλος έλξης για τους τουρίστες, οπότε χρειάστηκε ενίσχυση στην κουζίνα. 

Και ποιος θα ήταν ο πιο κατάλληλος για αυτή τη θέση, από τον «αδελφό» του Ζαχίρ; 

«Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην Κάλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα» έγραψε ο Παντελής στο λογαριασμό του στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα ύπολοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη  @manolis.kourounis @melaspantelis @dim.rev @_themelinos_ @theosamios @__karageorgiou_

A post shared by Padelis Vouros (@padelis_vouros) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Padelis Vouros (@padelis_vouros) on

Τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία έδωσε και ο Ζαχίρ μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Ευχαριστώ την ομάδα του Prego Ristorante για την συνεργασία...»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ την ομάδα του Prego Ristorante για την συνεργασία...

A post shared by zahir yawary (@zahiryawary) on

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής, ήταν από τους λίγους που είχαν έρθει κοντά με τον Ζαχίρ, ο οποίος αντιμετώπισε την άσχημη συμπεριφορά πολλών παικτών του παιχνιδιού. 

Ο Παντελής ήταν πάντα δίπλα του και του έλεγε ότι απέκτησε έναν «αδελφό» στην Ελλάδα. 

Και απέδειξε πως το εννοούσε... 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook