Παντρεύεται η Αννίτα Πάνια; Τι γράφεται, τι λέγεται, τι ισχύει

Ο Νίκος Σαμοίλης είναι, τελικά, ο άντρας της ζωής της;

pantreuetai-i-annita-pania-ti-grafetai-ti-legetai-ti-isxuei
SHARE THIS
0
SHARES

Από τις πρώτες μέρες της σχέσης τους φρόντισαν να κρύβονται από τα φώτα της δημοσιότητας. Η συνεργασία τους στην εκπομπή της "Parole" κατέληξε σε έρωτα και σχέση και η Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Σαμοίλη, που σπάνια τους έχει "συλλάβει" ο φωτογραφικός φακός και ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την κοινή τους ζωή, σύμφωνα με δημοσίευμα παντρεύονται.  

Το ζευγάρι πέρυσι το καλοκαίρι έκανε διακοπές μαζί στην Καλαμάτα, εκεί όπου η παρουσιάστρια διατηρεί εξοχικό, καθώς είναι και ο τόπος καταγωγής της. Κάποιοι μέσα στο 2018 τούς ήθελαν να περνάνε κρίση, άλλοι να χωρίζουν και κάποιο άλλοι να συνεχίζουν απτόητοι τη σχέση τους. 

Πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, άτομο του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, είπε ότι η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος εξακολουθούν να είναι μαζί και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, γιατί και οι δύο τους θέλουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και δεν επιθυμούν να διαρρεύσει έστω και μία λεπτομέρεια.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης θα παντρευτούν κατά πάσα πιθανότητα στην Καλαμάτα και αυτό θα γίνει σε χρόνο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, επιδιώκοντας να μην γίνει γνωστός ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου στα ΜΜΕ.

Πάντως, τα τελευταία νέα λένε ότι το ζευγάρι είναι μαζί, είναι ευτυχισμένο και αμέσως μόλις έπεσε η είδηση του γάμου τους, κανένας παό τοςυ δυο δεν την διέψευσε ούτε στο περιβάλλον του, χωρίς όμως να μπει και σε διαδιακσία επιβεβαίωσης με λεπτομέρειες. 

 

Φωτο: NDP

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook