
Ο μουσικοσυνθέτης και πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης, το είπε και το κάνει. Πριν από μερικούς μήνες δήλωσε ότι ο γάμος του με την επί τρία χρόνια αγαπημένη του Ευαγγελία Καραμπατζάκη θα γίνει το καλοκαίρι του 2015. Κι έτσι πρόκειται να συμβεί. Οι δυο τους θα κάνουν το μεγάλο επίσημο βήμα στις 29 Αυγούστου και τώρα βρίσκονται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών.
Αν και η 28χρονη Ευαγγελία κατάγεται από την Καβάλα, ο γάμος του θα γίνει στα νότια προάστια της Αθήνας (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο ιερός ναός που θα τελεστεί το Μυστήριο) και όχι στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Κουµπάρα του ζευγαριού θα είναι η θεία της νύφης, Ελεονώρα Καζαντζίδου, που είχε εκφράσει αυτή την επιθυμία στο ζευγάρι.
Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Τόνυ Μαυρίδης, όπως η Πάολα, η Στέλλα Καλλή και η Έλλη Κοκκίνου.
Τι θα κάνει η Έλενα Παπαρίζου; Κανένας δεν ξέρει ακόμα, αφού η τραγουδίστρια είχε πει ότι ο μόνος λόγος που δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τον σύντροφό της Αντρέα Καψάλη, είναι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις που δεν τους έχουν επιτρέψει να πάρουν ανάσα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr