X

Παντρεύτηκε η Σοφία Καρβέλα- Η αντίδραση της Άννας Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη, δέκα χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους- Η Άννα Βίσση είναι και επίσημα πεθερά!

Η ιστορία αγάπης τους ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω. Η κόρη της Άννας Βίσση. Σοφία Καρβέλα και ο αγαπημένος της Θανάσης Πανουργιάς πρωτογνωρίστηκαν το 2004, χώρισαν το 2007 και επανασυνδέθηκαν το 2008. Από τότε είδαν τη ζωή τους να αλλάζει, αφού συγκατοίκησαν και αποφάσισαν από κοινού να ζήσουν στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου σπούδαζε η Σοφία.

Στη ζωή τους ήρθε ο γιος τους τον Σεπτέμβριο του 2013 και μόλις χθες , την Πρωταπριλιά αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η Σοφία και ο Θανάσης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, στο δημαρχείο της Worth Street, με κουμπάρους τους στενούς τους φίλους Ευάγγελο Μπούση και Ιωάννη Πάππο, ο οποίος θα είναι και νονός του Νικόλα junior.

Η νύφη δεν θα μπορούσε να φοράει νυφικό, αφού δεν υπήρξε ποτέ ένα συμβατικό κορίτσι. Με ένα λευκό παντελόνι και ένα πουκάμισο, συνάντησε τον γαμπρό στα σκαλιά του Δημαρχείου, ο οποίος δεν είπε όχι σε ένα σκούρο κοστούμι. Στην αγκαλιά τους πάντα ο γιος τους, που δεν τον αποχωρίζονται από τη στιγμή που γεννήθηκε.

Η Σοφία ανάρτησε φωτογραφία τους μετά την τέλεση του γάμου, συνοδεύοντάς της με την είδηση: «Just married»!

Οι περισσότεροι αναρωτιούνται που βρισκόταν η Άννα Βίσση, που εκτός από γιαγιά είναι πια και επίσημα πεθερά. Η Άννα, που ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο το περασμένο Σάββατο, δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω έκτακτης επαγγελματικής υποχρέωσης που προέκυψε. Ετοιμάζει όμως, τις βαλίτσες για να πετάξει με προορισμό τη Νέα Υόρκη, την ερχόμενη Παρασκευή.

Πάντως, δεν έμεινε έξω από το παιχνίδι του σχολιασμού στα social media, αφού στον λογαριασμό της στο twitter ανάρτησε σχετικό σχόλιο: «Ο γαμπρός μου είναι Θεός!!!!», για να συμπληρώσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα «Αλλά πήρε την πιο όμορφη του κόσμου...»!



Just married! Η πρώτη επίσημη νυφική φωτογραφία του Θανάση και της Σοφίας
Η αντισυμβατική νύφη φτάνει στο Δημαρχείο
Με τον γιο τους Νικόλα, τους κουμπάρους και έναν στενό τους φίλο
Ο Θανάσης Πανουργιάς με τα λουλούδια στο χέρι περιμένει τη Σοφία Καρβέλα