Παπαδόπουλος Vs Κορομηλά:Ποιος πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση του Σαββάτου;

Στη μάχη δεν βρέθηκαν μόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά αλλά και η «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δείτε τα αποτελέσματα:

papadopoulos-vs-koromilapoios-pire-tin-prwtia-stin-tiletheasi-tou-sabbatou
SHARE THIS
0
SHARES

   Μάχη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και τη Ρούλα Κορομηλά με το «Bravo Ρούλα» χθες Σάββατο στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ποιος αποδείχτηκε νικητής; 

   Προτού σας πούμε, να αναφέρουμε ότι υπήρξε κι ένας άξιος αντίπαλος των παραπάνω που δεν είναι άλλος από τη - διαχρονική - «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» του Αλέκου Σακελλάριου.

   Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος κέρδισε την πρωτιά στο γενικό σύνολο.΄Εφθασε έως και 32,3% λίγο πριν το τέλος της εκπομπής του, ενώ 24% ήταν ο μέσος όρος στο γενικό σύνολο. Η Ρούλα Κορομηλά περιορίστηκε στο 10,8% ενώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη κράτησε τη μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών συντονισμένους στον ΑΝΤ1 σχεδόν μέχρι το τέλος του.

   Στο δυναμικό κοινό τώρα η «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» κατατρόπωσε και τους δυο παραπάνω. Συγκέντρωσε  20,9% ενώ το Στην υγειά μας ρε παιδιά 17,1% και τέλος το Μπράβο Ρούλα 12,2

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook