Παπαργυρόπουλος:Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του

"Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τις σχέσεις μας πολύ καλύτερα. Και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουν".

paparguropoulosi-sugklonistiki-eksomologisi-gia-ton-patera-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Οι Διάσημοι του Survivor κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας κι έτσι κατάφεραν να  δουν μηνύματα και φωτογραφίες που τους έστειλε η οικογένειά τους. Ο παίκτης που συγκινήθηκε ιδιαίτερα και δεν άντεξε να κρατήσει μέσα του όσα ένιωσε ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, που βλέποντας τη φωτογραφία του πατέρα του μίλησε δημόσια για τη σχέση τους και εξομολογήθηκε όσα έχουν ζήσει και όσα νιώθει.  

"Θέλω να σου πω πατέρα ότι έχουμε έρθει πολλές φορές σε ρήξη. Και κάποιες φορές δεν μιλούσαμε για πολύ καιρό. Δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια, επειδή είχαμε έρθει σε προσωπική και σε επαγγελματική ρήξη. Το σκέφτηκα, είδα τα λάθη μου. Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ. Θα με συγχωρέσεις, το ξέρω", είπε με συγκίνηση.

"Πατέρα σε αγαπώ"

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, στέλνοντας το πιο τρυφερό μήνυμα στον πατέρα του, τον γνωστό επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο:  "Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τις σχέσεις μας πολύ καλύτερα. Και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουν. Γιατί ανοησίες ήταν. Θα σου κάνω μια εξομολόγηση γιατί δεν στα έχω πει ποτέ από κοντά. Επειδή πάντα μιλάγαμε σαν άντρες και φοβόμασταν να τα πούμε. Θέλω να σου πω ότι σε αγαπάω, ενώπιον όλου του κόσμου που μας βλέπει. Γιατί δεν στο έχω πει. Θέλει θάρρος και τόλμη να το πεις. Δεν θα πω πολλά γιατί δεν θέλω να κλάψω. Είπα ότι δεν θα κλάψω σε αυτό το παιχνίδι. Σε αγαπώ, θα τα πούμε από κοντά".

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου:

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook