Παραιτήθηκε η Κ. Γκαγκάκη από Τεχνόπολη και Δήμο Αθηναίων

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο σχολιασμός σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στο πάνελ της οποίας μετέχει.

paraitithike-i-k-gkagkaki-apo-texnopoli-kai-dimo-athinaiwn
SHARE THIS
0
SHARES

Παραίτηση υπέβαλλε τόσο από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, όσο και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η παραίτηση έρχεται μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο σχολιασμός σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στο πάνελ της οποίας μετέχει η κυρία Γκαγκάκη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», Παύλος Γερουλάνος, ήταν αυτός που ζήτησε την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη με ανάρτησή του στα social media. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Τα πράγματα είναι απλά: Η κυρία Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία». 

Και όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη η υπέυθυνη του τομέα Πολιτισμού στον δήμο της πρωτεύουσας έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του Κώστα Μπακογιάννη παρά τη δημόσια συγγνώμη που είχε ζήτησει (στη φωτογραφία κάτω) η ίδια για την ενεργό συμμετοχή της στο σχολιασμό της εκσπερμάτισης νεαρού πάνω στη φοιτήτρια του Αριστοτελείου.

 

Φωτογραφία: NDP

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook