Μπορεί να έχουν 46 χρόνια διαφορά, αυτό, όμως, δεν τους φρενάρει κατ' ελάχιστον στην επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί. Με αμείωτο πείσμα συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να γίνουν γονείς ο Κώστας Βουτσάς και η σύντροφός του, η 37χρονη Αλίκη Κατσαβού.
Το ζευγάρι εξομολογήθηκε τους πόθους του για την απόκτηση παιδιού στο «Πρωϊνό» και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη: «Είμαστε στα σκαριά για το παιδί, σχεδόν είμαστε έτοιμοι και προχωράμε», δήλωσε ο ηθοποιός.
Με τη σειρά της η Αλίκη Κατσαβού τόνισε: «Έχουμε ακουμπήσει τις ελπίδες μας σε έναν σπουδαίο επιστήμονα που χρόνια ασχολείται με την εξωσωματική και πιστεύω ότι σύντομα θα στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια... έχω κάνει και άλλες προσπάθειες, έχουν προηγηθεί κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες, αλλά κάθε φορά ο οργανισμός προχωρά πιο κοντά στην επιτυχία...». Και ο Βουτσάς είπε:«Σας προλαβαίνω το σπέρμα μου είναι εντάξει, ανθηρό!».
Κι όσον αφορά τα σχέδια για γάμο; «Εγώ θέλω, η Αλίκη δεν θέλει», εξομολογήθηκε ο Κώστας Βουτσάς. Κι εκείνη τον ... διόρθωσε: «Δεν έχει δικαίωμα να κάνει άλλο θρησκευτικό ο Κώστας έχει κάνει ήδη τρεις». Εκείνος με τη σειρά του σχολίασε: «Που να ξέρω ότι θα συναντήσω την Αλίκη...»
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr