Αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής στο Star, η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της στο πάνελ αν αμφισβητούν πως μία καριέρα, εννοόντας αυτή του γνωστού ποινικολόγου, πλήττεται ενώ είναι στο ζενίθ της.
Το θέμα πήρε διαστάσεις στα social media, ενώ μεταξύ αυτών που άφησαν σαφείς αιχμές κατά της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν και η Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός έγραψε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ομάδα "υπέρχες γυναίκες", καυτηριάζοντας την επίμαχη δήλωση της παρουσιάστριας, όπως και αυτής που έκανε για την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας (διαβάστε περισσότερα για τη δήλωση Κούγια εδώ).
Η Σοφία Παυλίδου υποστήριξε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και στη δική της περίπτωση, όταν η ηθοποιός είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό τον Μάνο Παπαγιάννη, υπόθεση την οποία κέρδισε πρωτόδικα.
"Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεσή του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί … αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…" έγραψε η Σοφία Παυλίδου.