
Δύο υπέροχες φωτογραφίες με την αδελφή του Σοφία Γαλακτερού δημοσίευσε ο Παύλος Γαλακτερός, ο μεγάλος γιος του Νάσου Γαλακτερού.

Η ετεροθαλής αδελφή του, κόρη του πατέρα του και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου συνόδευσε το νέο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα στην εκδήλωση για την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα και άθελά του προκάλεσε διάφορα απαράδεκτα σχόλια στα social media.

Κάποιοι ανέφεραν ψευδώς ότι πρόκειται για ένα κορίτσι από την Παλαιστίνη "χρησιμοποιώντας" το μάλιστα για να επιτεθούν στον νέο Δήμαρχο.

Η ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού για την αδελφή του
Ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος είναι γιος του Νάσου Γαλακτερού από τον γάμο του με την Τέτα Λεονταρίδου, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στα social media με την αδελφή του και τον ίδιο να ποζάρουν το 2018 και το 2023 θέλοντας να δώσει έμφαση στα χρόνια που έχουν περάσει μαζί. Τα δύο στιγμιότυπα είναι από ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Η Σοφία και ο Νάσος Γαλακτερός είναι δυο πολύ αγαπημένα ετεροθαλή αδέλφια
Η Ζαμπέτογλου και ο Γαλακτερός έχουν αποκτήσει μαζί την 9χρονη Σοφία, ενώ ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει ένα ακόμη παιδί από τον πρώτο του γάμο, τον Παύλο .
Η αδυναμία του Παύλου Γαλακτερού για την αδελφή του είναι εμφανής στα ποστ του στα social media.
Όλοι μαζί είναι μια υπέροχη οικογένεια που κάνει πολλά ταξίδια και περνά όμορφες στιγμές.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr