
Μετά την παρουσία του στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο, ο Παύλος Γλύξμπουργκ επέστρεψε στην Ελλάδα.
Μάλιστα, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Θησείο. Ο ίδιος απόλαυσε μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο και συγκεκριμένα στο Θησείο και κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ειδικότερα, ο Παύλος φωτογράφησε τη Στοά του Αττάλου και δίπλα το τρένο που είναι ζωγραφισμένο με γκράφιτι. "Αθήνα: Αρχαία και μοντέρνα Τέχνη" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν ο Παύλος ταξίδεψε με τη σύζυγό του ή κάποιο από τα παιδιά του στην Ελλάδα.
Η Μαρί Σαντάλ στη στέψη του βασιλιά
Οι πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης έκαναν στιλάτες εμφανίσεις στην τελετή στέψης του βασιλιά, μεταξύ των οποίων η Μαρί Σαντάλ, η οποία είναι διάσημη στους κοσμικούς royal κύκλους.
Η Σαντάλ έφτασε μαζί με τον σύζυγό της και την πεθερά της Αννα Μαρία, ντυμένη με γαλάζιο φόρεμα Mary Katrantzou με ασορτί καπέλο.

Φόρεσε γόβες στην ίδια απόχρωση και κράτησε την τσάντα από τη συνεργασία της κόρης της Ολυμπίας με γαλλίδα σχεδιάστρια.

Μπλε φόρεσε και η Αννα Μαρία η οποία ήταν κομψή με coat dress Celia Kritharioti.

To royal blue φόρεμα της Αννας Μαρίας συνδυάστηκε με headpiece και τσαντάκι στο ίδιο χρωμα ενώ φόρεσε πολλά κοσμήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr