Παύλος Χαϊκάλης: Ο τρόμος της συμβίωσης που έκανε την πρώην του να φύγει

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που η τρίτη σύζυγός του δεν τον άντεξε και έφυγε άρον άρον, νιώθωντας τον φόβο και τον τρόμο της συμβίωσης.

paulos-xaikalis-o-tromos-tis-sumbiwsis-pou-ekane-tin-prwin-tou-na-fugei
SHARE THIS
0
SHARES

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανώς αδυνατισμένος και ανανεωμένος. O γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, για τη σχέση του με την αστρολογία - που έχει σπουδάσει κιόλας - αλλά και για τα λάθη που έκανε τα οποία οδήγησαν στο διαζύγιο, κάτι το οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα. 

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι μετά το διαζύγιο αδυνάτισε όχι από στεναχώρια, αλλά διεκδικώντας έναν νέο εαυτό. 

«Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Πραγματικά είχα σιχαθεί τον εαυτό μου και μετά την ιστορία για το διαζύγιο κατάλαβα ότι και το πάχος ήταν ένας παράγοντας που δεν με άφηνε να λειτουργήσω. Δεν με άφηνε να χαρώ τον εαυτό μου. Δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που πρόσεχαν τον εαυτό τους και κατάλαβα ότι έπρεπε να το κάνω.»

 

Για τον τρίτο γάμο και την άσχημη κατάληξη είπε:

«Ήταν ο τρίτος μου γάμος και ο καλύτερος. Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος. Είναι αστέρι και κουβαλάει τη μοίρα των αστεριών γιατί εκπέμπει φως και συνήθως τα αστέρια όταν εκπέμπουν τόσο πολύ φως δεν μπορούν να δουν το δικό τους.

Πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα γιατί πρέπει να συμβούν. Και ποτέ δεν ξέρεις ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη των πραγμάτων.

Της Μαρίας της αξίζουν πολύ περισσότερα. Ήταν αυτό που ζητάει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Μου άλλαξε τη ζωή, με έκανε καλύτερο άνθρωπο. 

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, πιο κεραυνοβόλος πεθαίνεις. Μετά από 6 χρόνια παντρευτήκαμε και στη συνέχεια ήρθε ο κορεσμός. Είπε η γυναίκα «αρκετά τον άντεξα».

 

Προσπάθησα να αλλάξω τον εαυτό μου για να την αξίζω. Ωστόσο προσπαθώντας να αλλάξω, χάλασα τα πάντα. 

Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Με αποτέλεσμα όταν κουράζεσαι να σταματήσεις να δίνει φως. 

Όταν τα πράγματα μπήκαν σε έναν δρόμο που έπρεπε, τότε η Μαρία είχε κουραστεί και είχε τελειώσει το θέμα. 

Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας. 

Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση φταίει πάντα ο άντρας. 

Της έχω δημιουργήσει έναν τρόμο, έναν φόβο από την συμβίωση, την καθημερινότητα κλπ.

Αν είναι να έρθουν τα πράγματα και να είμαστε μαζί, καλώς...»

 

Φωτο: ndp 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook