Περιπέτεια για Χάρι-Μέγκαν: Γιατρός εξ Αυστραλίας μπλοκάρει το Sussex Royal

Περιπέτειες για το ζευγάρι, αφού ένας γιατρός από την Αυστραλία μπλοκάρει το Sussex Royal. Τι σημαίνει αυτό.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η επιθυμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να κατοχυρώσουν το brand Sussex Royal έχει μπλοκάρει μετά από καταγγελία από έναν γιατρό. 

Το ζευγάρι συνδύασε την έξοδό του από το παλάτι, με το brand τους, το οποίο αν θέλουν να μετατρέψουν σε επιχείρηση εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, υπάρχουν εμπόδια, καθώς ένας γιατρός από την Αυστραλία έχει μπλοκάρει τη διαδικασία με έγγραφο που κατέθεσε. 

Η ένσταση υποβλήθηκε από τον Benjamin Worcester, ο οποίος ζει στη Βικτώρια της Αυστραλίας, αλλά πιστεύεται ότι εργάστηκε ως γιατρός του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας) από το 2011 έως το 2014.

Δεν είναι γνωστός ο λόγος που ο γιατρός με έδρα τη Μελβούρνη υπέβαλε την ένσταση, αλλά η κίνηση αυτή θα μπορούσε να αναγκάσει τον Χάρι και τη Μέγκαν να εμπλακούν σε μια νομική μάχη.

Το ζευγάρι υπέβαλε για πρώτη φορά για κατοχύρωση το εμπορικό σήμα Sussex Royal τον Ιούνιο του 2019, και ακολούθησε μια «περίοδος ενστάσεων» όπου ο καθένας μπορεί να ενημερώσει το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου για τυχόν καταγγελία του. 

Περιπέτεια για Χάρι-Μέγκαν: Γιατρός εξ Αυστραλίας μπλοκάρει το Sussex Royal
EPA

Αυτή η περίοδος έληγε στις 20 Φεβρουαρίου του 2020, ωστόσο πήρε παράταση μετα την καταγγελία του Δρ Worcester.

Αφού κατέθεσε την πρώτη του ένσταση, τώρα ο Αυστραλός πρέπει να κάνει επίσημη καταγγελία που θα περιγράφει την αντίρρησή του στη χρήση του εμπορικού σήματος.

Αυτό θα προσθέσει σημαντική καθυστέρηση στις ελπίδες των Σάσεξ να χρησιμοποιήσουν το εμπορικό τους σήμα, και φυσικά θα υπάρξουν αυξημένες νομικές δαπάνες.

 

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ: ΕΡΑ