Ο Πέτρος Κωστόπουλος τα τελευταία 24ωρα απολαμβάνει τις ομορφιές της Σχοινούσας αλλά τις προηγούμενες ημέρες απόλαυσε έκανε διακοπές στο αγαπημένο του νησί που δεν είναι άλλο από τη Μύκονο.
Η Μύκονος είναι το νησί που ο Πέτρος Κωστόπουλος επισκέπτεται αδιάλειπτα κάθε καλοκαίρι και αγαπάει να επισκέπτεται τα αγαπημένα του στέκια αλλά και να ανακαλύπτει νέα.
Ο πρώην εκδότης μαζί με τον γιο του Μάξιμο που επέστρεψε στην Ελλάδα σε ένα διάλειμμα από τις σπουδές του στις ΗΠΑ, πραγματοποίησαν μία εξόρμηση μαζί σε εστιατόριο της Μυκόνου.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στο 19χρονο γιο του και σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του: "Από το 1 στα 19 καλοκαίρια μαζί. Τίποτα καλύτερο;". Ο Μάξιμος Κωστόπουλος φορούσε ένα κομψό μαύρο σύνολο που συνδύασε με ένα jockey καπέλο και γκρι σνίκερς. Casual ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Στη συνέχεια, ο πρώην εκδότης μοιράστηκε μία φωτογραφία από το δείπνο που είχαν και τα πιάτα με βάση τα θαλασσινά που έφτασαν στο τραπέζι τους.