
Πριν από λίγες εβδομάδες, οι νεόνυμφοι Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης, έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους.
Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, ο οποίος έκλεισε τα 54 τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσε τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα "Κόσμος", που πρόκειται να λάβει μέρος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.
Από την εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε σε μαγαζί της Ομόνοιας δεν έλειψε η σύζυγός του, Δήμητρα Ματσούκα.
Στις φωτογραφίες είδαμε το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας με παρόμοιο ντύσιμο.
Συνοδεύοντας για πρώτη φορά δημοσίως τον σύζυγό της, η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε ένα εφαρμοστό μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Συνδύασε το κοστούμι της με άνετες σουέντ γόβες σε μπλε απόχρωση και κράτησε μια πλεκτή δερμάτινη τσάντα σε γκρι.


Παρόμοια ντυμένος ήταν και ο ευρωβουλευτής, ο οποίος με περηφάνεια περπάτησε δίπλα στην αγαπημένη του.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Ματσούκα με τον νεό look στα μαλλιά της με φιλαριστό μακρύ καρέ και αφέλειες.


Να υπενθυμίσουμε ότι η Δήμητρα Ματσούκα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, σε μια κλειστή τελετή με μόλις 60 καλεσμένους, κάτι που ήθελε η ίδια όπως επισήμανε στις πρώτες της δηλώσεις ως παντρεμένη. "Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός και το καταφέραμε, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη. Έτσι απλά το ήθελα και έτσι απλά έγινε", είχε αναφέρει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr