Follow us

Πέτρος Κωστόπουλος: Οικογενειακό dinner με την κόρη του και τον γαμπρό του [εικόνες]

Στο Τέξας ταξίδεψε ο Πέτρος Κωστόπουλος για να περάσει χρόνο με την κόρη του και τον γαμπρό του

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
κωστοπουλος

Στο Τέξας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο πρώην εκδότης γιόρτασε στις ΗΠΑ το Πάσχα και αφού πέρασε λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε στο Τέξας και επισκέφτηκε το σπίτι της κόρης του, Αμαλίας και του αρραβωνιαστικού της, Τζέικ Μεντγουέλ. "Ο μπαμπάς είναι στην πόλη", έγραψε η Αμαλία Κωστοπούλου στη λεζάντα της, απαθανατίζοντας τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον Αμερικανο επιχειρηματία σε μία εν πλω βόλτα.

Πέτρος Κωστόπουλος: Οικογενειακό dinner με την κόρη του και τον γαμπρό του [εικόνες]

Ακολούθησε μία νέα ανάρτηση της πρωτότοκης κόρης του. Απαθανάτισε τον μπαμπά της στην κουζίνα του σπιτιού της, την ώρα που τους μαγείρευε μία μακαρονάδα με φρέσκα θαλασσινά. "Μακαρονάδα Vongole από τον μπαμπά", έγραψε στην ανάρτησή της.

VONGOLE

Ο Πέτρος Κωστόπουλος που είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη έφεση στη μαγειρική, προφανώς θα εντυπωσίασε με το πιάτο του, την οικογένειά του. O πρώην εκδότης μοιράστηκε και μία εικόνα από την κουζίνα μαζί με την Αμαλία του και έγραψε στην ανάρτησή του: "Γεύση αγάπης. Κόρη και μπαμπάς".

Oικογενειακό dinner

Φυσικά δεν έλειψαν και οι οικογενειακές εξορμήσεις. Η Αμαλία Κωστοπούλου ανάρτησε μία φωτογραφία από dinner που είχαν σε εστιατόριο του Τέξας προφανώς με τον μπαμπά της και τον αρραβωνιαστικό της.

dinner

H Αμαλία Κωστοπούλου δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα ταξίδι στο Παρίσι. Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος, πριν ο Τζέικ κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, ταξίδεψε κρυφά στην Ελλάδα και πήρε την ευχή από εκείνον και την Τζένη Μπαλατσινού, κάτι που ο πρώην εκδότης εκτίμησε ιδιαίτερα.

Η 27χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έκανε πρόσφατα ένα QnA στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την πρόταση γάμου. "Δεν την περίμενα! Νόμιζα ότι θα γινόταν το καλοκαίρι. Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό, γιατί ήθελα να κρατήσω αυτό το ξεχωριστό συναίσθημα του να λέμε την ιστορία στους κοντινούς μας φίλους, χωρίς να τη δουν πρώτα στα social μου, αλλά και για να τη βιώσω πλήρως. Θα κάνω ένα story time στο TikTok ή στο YouTube σύντομα, το υπόσχομαι" έγραψε η Αμαλία Κωστοπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 02 Σεπ 2025 | 19:05

Αμαλία Κωστοπούλου: Οι τρυφερές φωτογραφίες στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της

Η Αμαλία Κωστοπούλου ποζάρει στην αγκαλιά του 37χρονου αρραβωνιαστικού της, Τζέικ Μέντγουελ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ 02 Σεπ 2025 | 13:32

Στις ΗΠΑ για σπουδές ο Μάξιμος Κωστόπουλος - Η φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού

Οικογενειακές στιγμές στις ΗΠΑ για τον Μάξιμο Κωστόπουλο- Μαζί με την αδερφή του Αμαλία και τη μητέρα του, Τζένη Μπαλατσινού

«ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ» 01 Σεπ 2025 | 15:49

Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Σεπτέμβριο στη Μύκονο - Η φωτογραφία από την πλαζ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνεχίζει τις διακοπές του στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων

ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ 01 Σεπ 2025 | 13:17

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου εντυπωσιάζει με κομψό λευκό σύνολο - Το σχόλιο του πατέρα της

Με μία φωτογραφία της, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου θέλησε να αποχαιρετήσει τον μήνα Αύγουστο

ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ 29 Αυγ 2025 | 10:07

Βραδιά στο τζάκι για την Τζένη Μπαλατσινού και την Αμαλία Κωστοπούλου

Μητέρα και κόρη βρίσκονται στη Νέα Υόρκη - Η Αμαλία Κωστοπούλου κάνει πρόβα νυφικού

ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 28 Αυγ 2025 | 10:47

Τζένη Μπαλατσινού - Αμαλία Κωστοπούλου: Super chic στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Πρόβα νυφικού για την κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου

«ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ» 27 Αυγ 2025 | 11:11

Το νέο μήνυμα του Πέτρου Κωστόπουλου για τον γιό του, Μάξιμο: "Χαρμολύπη"

Το ξεχωριστό μήνυμα του Πέτρου Κωστόπουλου για τον 18χρονο γιο του, Μάξιμο που ξεκίνησε τις σπουδές του στο εξωτερικό

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ 25 Αυγ 2025 | 11:13

Στο Τέξας η Τζένη Μπαλατσινού: Εξόρμηση σε cafe με την κόρη της, Αμαλία

Η Τζένη Μπαλατσινού περνάει χρόνο με την κόρη της Αμαλία που ζει μόνιμα στο Τέξας με τον αρραβωνιαστικό της Τζέικ Μεντγουέλ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 24 Αυγ 2025 | 08:27

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στη Μύκονο - "Ένα καλοκαίρι που είχε όλα όσα πρέπει"

Πριν λίγες ημέρες ο γιος του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος, έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 20 Αυγ 2025 | 10:21

Τζένη Μπαλατσινού: Το οικογενειακό καλοκαίρι της στην Πάτμο σε φωτογραφίες- Το κλικ με τον γιο της Μάξιμο

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε τις πιο αγαπημένες της φωτογραφίες από το φετινό της καλοκαίρι στην Πάτμο

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ 19 Αυγ 2025 | 09:44

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρετά τον γιο του Μάξιμο: "Καλό ταξίδι στη νέα σου ζωή αγόρι μου"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, αποχαιρετώντας τον γιο του, Μάξιμο, στο αεροδρόμιο.

ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ 07 Σεπ 2025 | 12:38

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τα συγκινητικά λόγια και το δημόσιο "ευχαριστώ" στον Μπέζο [βίντεο]

"Οι άνθρωποι στην πορεία μας ξεχνάμε – κατά λάθος θέλω να πιστεύω – να λέμε ένα ευχαριστώ εκεί που πρέπει, όταν πρέπει".