
Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι που πέρασε κατά κύριο λόγο στη Μύκονο παρέα με καλούς φίλους και μικρές εξορμήσεις που πραγματοποίησε στην Ίο και στην Τήνο, ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στη βάση του, στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό. Ο πρώην εκδότης μοιράστηκε μία εικόνα από το υγιεινό πρωινό γεύμα του και έγραψε: "Πίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις...όλων των ειδών".

Το Σαββατοκύριακο, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαίρετησε το αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο. Μάλιστα, είχε ένα γεύμα παρέα με φίλους και είχε μοιραστεί βίντεο και φωτογραφίες.


Πριν από λίγες ημέρες, ακούγοντας τη θλιβερή είδηση του Τζόρτζιο Αρμάνι στο Μιλάνο, σε ηλικία 91 ετών, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαίρετησε τον εμβληματικό σχεδιαστή με κοινές τους φωτογραφίες.

"Αντίο Τζόρτζιο. Ο άνθρωπος που άλλαξε τη μόδα πενήντα χρόνια πριν", έγραψε στη λεζάντα μίας κοινής τους φωτογραφίας από διακοπές που έκαναν στο ιταλικό νησί Παντελλερία. Ακολούθησε και μία νέα φωτογραφία στην οποία διακρίνεται όλη η παρέα, ανάμεσά τους και η Τζένη Μπαλατσινού, από εκείνες τις διακοπές στο ιταλικό νησί και τις εν πλω βόλτες τους. "'Ενα υπέροχο καλοκαίρι στην Παντελέρια. Casa Armani", έγραψε.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr