Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Πέτρος Κουσουλός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύζυγός του, Ευαγγελία, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το πρωί της Κυριακής 13 Ιουλίου. Αυτό είναι το τέταρτο παιδί για τον Πέτρο Κουσουλό και το δεύτερο με την Ευαγγελία Γκαράνη.
Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του, τον γιατρό και τη μαία, λίγο μετά τον τοκετό. Το ζευγάρι, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση, ακτινοβολεί από ευτυχία.
Όπως είχε αποκαλύψει ο Πέτρος Κουσουλός, ο νεογέννητος γιος του θα πάρει το όνομα "Γιώργος", προς τιμήν του πατέρα του.
Η πρώτη φωτογραφία
Λίγες ώρες μετά τον ερχομό του μωρού ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του γιου του.
"Στις 11.13 ήρθε η οικογένεια μας μεγάλωσε. Ήρθε στη ζωή ο μικρός μας! Του εύχομαι όλα τα καλά και όλα τα αγγελάκια του ουρανού να τον προστατεύουν! Ευχαριστώ τον καλύτερο ιατρό του κόσμου Παναγιώτη Τζωνη και την καταπληκτική μας μαία Διονυσια. Πάνω από όλα την Ευαγγελία για το νέο δωρο στη ζωή μας", έγραψε στην ανάρτησή του ο Πέτρος Κουσουλός.
Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Κουσουλός έχει ήδη δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο με την Όλγα Ζαφειροπούλου, ενώ με την Ευαγγελία έχουν αποκτήσει επίσης την Εμμέλεια, η οποία είναι δύο ετών.