Πέτρος Κωστόπουλος για καβγά Ουγγαρέζου – Σεφερλή

Δείτε πώς σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος τον καβγά Σεφερλή – Ουγγαρέζου και τι ευχήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού για τον Ουγγαρέζο

SHARE THIS
0
SHARES

Η απροκάλυπτη κόντρα Μάρκου Σεφερλή - Δημήτρη Ουγγαρέζου, που εξελίχθηκε δημοσίως με μια πρωτοφανή αντιπαράθεση στον «αέρα» του πρωινού του Mega μπορεί να κατέληξε σε ένα -θεωρητικά- ευτυχισμένο τέλος (καθώς οι δύο πρωταγωνιστές έδωσαν τα χέρια και... ξανάσμιξαν), όμως το θέμα εξακολουθεί να συζητείται σε πρεμιέρες, κοσμικές εκδηλώσεις, πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές.

Εννοείται πως ζητήθηκε και η γνώμη του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί πέρσι με τον Ουγγαρέζο στην ίδια εκπομπή, ενώ φέτος βρίσκεται σε μια ανοιχτή κόντρα με τον Σεφερλή. «Από τη μια, ο Δημήτρης δεν είναι εύκολο παιδί» είπε και συνέχισε «Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πλάκα, αλλά είναι δύσκολο παιδί. Από την άλλη μεριά, ο Μάρκος τον έβγαλε στη σέντρα. Καμιά φορά στην τηλεόραση κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας σαν να μην έγινε τίποτα. Ίσως δεν τον είχε ειδοποιήσει. Αν τον είχε ειδοποιήσει θα μπορούσαν να το συζητήσουν...».

Ο Π. Κωστόπουλος συνέστησε και στους δύο «να κουλάρουν» γιατί όπως έλεγε ένα τραγούδι παλιό «ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο».

Τη γνώμη της κλήθηκε να πει και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία προτίμησε να ευχηθεί στον Ουγγαρέζο μέσα στην επόμενη διετία να παντρευτεί και να κάνει παιδιά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook