Πέτρος Κωστόπουλος μαινόμενος: Δέχτηκα αλήτικη και εγκληματική επίθεση

Ο Πέτρος Κωστόπουλος προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον του περιοδικού και του δημοσιογράφου που τον συμπεριέλαβε σε εκείνους που κατέστρεψαν την Ελλάδα

petros-kwstopoulos-mainomenos-dextika-alitiki-kai-egklimatiki-epithesi
SHARE THIS
0
SHARES

Αμεση ήταν η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας politico.eu και του δημοσιογράφου Ντέμιαν Μακ Κον Ούλαντ, στο οποίο ανέφερε τους 12 ανθρώπους που ευθύνονται για την κρίση της Ελλάδας σήμερα, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνει και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Σε κείμενό του στο toratora, ο Π. Κωστόπουλος ενημερώνει ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη, στέλνοντας αγωγή τόσο στο site όσο και στον συντάκτη.

«Εχω μάθει στη ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό». Όχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά, απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη - ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει - είναι εγκληματική πράξη».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook